Fiú hosszú haját levágja vagy ne?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy levágjam e a hosszú hajam fiúként vagy sem. Még csak fél éve növesztem tovább növesszem vagy legyek "átlagos" fiú és levágjam.Lányok mit mondtok igen vagy nem?2015. márc. 12. 17:52
11/22 anonim válasza:
Rosszul tudod. :D
Egyébként tényleg látni kéne, hogy eldönthessük, melyik áll jobban. De nekem is tetszenek a hosszú hajú fiúk. :)
12/22 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a hosszú hajú pasik tetszenek, de persze Te tudod :)
13/22 anonim válasza:
Azért kemény, hogy mennyi sok "hosszú haj" imádó nő van... :D Csak az a baj, hogy a hosszú haj mellé lehet nem a kérdező arcát és testét képzelik el.. úgy már más a dolog.. :D
15/22 A kérdező kommentje:
Ha valaki kíváncsi hogy nézek ki küldjön üzenetben képet magáról és én is küldök :)
2015. márc. 13. 16:42
16/22 anonim válasza:
fiú vagyok és kb. egy és fél éve növesztem a hajam. Tudom milyen ez az egész :D lesz egy pár "belerakomafaszom" időszak de ha azokon túl siekrül tenned magad akkor nem lesz gond. Kitartást! :D
17/22 A kérdező kommentje:
Végül levágtam a hajam zavaró volt már oldalt egy idő után.Nem bántam meg végülis.Csak azt hogy levágtam felül is azt nagyon mivel utólag gondolkoztam el erről csak felül megkellett volna hagynom.Így ha nem akarok megint várni min fél évet gondolkodtam a haj fel varráson.
Mennyibe kerülne és erről néhány dolgot aki tud írjon le kérem.
2015. márc. 24. 19:09
18/22 A kérdező kommentje:
Végül vissza növesztettem lassan egy éve már hogy növesztem, még furcsa mert folyamatosan változik még nem tudtam megszokni, de suliba fiuknak tetszik lányoknak nem mind,ez is érdekes de gondoltam hogy legtöbb lánynak a mai "páwa" style jön be manapság. :)
2016. febr. 1. 17:52
19/22 anonim válasza:
A "páwa" sztájl csak a buta divatmajmoknak jön be :D
20/22 anonim válasza:
Én nem szeretem annyira a hosszú hajú fiúkat, nemtom, valahogy furcsán néznek ki, de stílustól is függ, van egy ismerősöm akinek derékig érő raszta haja van és tök jól áll neki, az egyik osztálytársamnak is egy ideig hosszú haja volt aztán levágatta és a mostani sokkal jobb. De ez tényleg attól függ egyébként hogy ápolod-e rendesen, hogyan hordod (pl felcopfozva) és hogy jól áll-e neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!