Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az iskolában tolerálják a kék...

Az iskolában tolerálják a kék hajat? (Lent. )

Figyelt kérdés

Most megyek középiskolába és már régóta gondolkodom a kék hajon.

Már nyáron befestetném hogy oda már úgy menjek hogy kész.

Szerintetek szólni fognak érte,vagy ott már ez nem zavarja a tanárokat?

#haj #iskola #kéj haj
2015. márc. 11. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Művészeti suliba mész? Ott biztos, hogy senki nem fog szólni érte.
2015. márc. 11. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmik özük hozzá.

Vagy legközelebb az is probléma lesz hogy kilátszik a bokám?

2015. márc. 11. 20:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen az első ráérzett,tényleg művészetibe megyek.

Köszönöm a gyors vàlaszokat.

2015. márc. 11. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

En egy real osztalyba jarok, kozepszintu iskolaban. Az egyik osztalytarsnom megfestette kekre a hajat es emiatt egyszer bejott egy tanar, szembetunt a feltunto hajszine es akaratlanul is ot feleltette. Az igazgatonon mas tanar nem szolta meg, de sokban fugg mas tenyezoktol is.

16\L

2015. márc. 11. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Művészeti suliban szerintem sem lesz gond. Ahova én jártam ott a kék/zöld hajam miatt rosszabb jegyeket kaptam... de az egy szar puccos előkelő iskola volt. Ahol még azért is beszóltak a tanárok ha besütöttem a hajam.
2015. márc. 11. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy átlagos iskolában nem szólnak miatta, nálunk legalábbis nem és nem is állnak bosszút vagy nem mutogatnak rád a tanárok. Valami komoly, elit iskolában tudom elképzelni, hogy nem engedik meg, de szerintem a legtöbb helyen nem szólnak bele ilyen dolgokba.
2015. márc. 11. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen suliba mész. Na és persze azok után is erősen tanárfüggő. Ha kékre akarod festeni, akkor mindenképp festesd be. Ha valaki ez alapján ítélkezik, azt csak sajnálni tudom... :(

Nálunk a suliban volt egy csaj akinek zöld haja volt. Valamelyik tanár még meg is jegyezte, hogy milyen tök jól áll neki, de volt olyan is aki ez miatt mindig szívatta a csajt. Abszolút beállítottság és egyéniség függő.

2015. márc. 12. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:

A tanároknak lehet meg lesz a véleménye a hajadról :D de amúgy középiskolában már nem szólnak :)

én külföldön tanulok, hát itt mindenféle hajszerkezetet, stílust, színt lehet látni az biztos

2015. ápr. 1. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!