Ezek szerint jobb, ha nem is rakok fel alapozót? 18/L
Figyelt kérdés
Tényleg nem szoktam magam sokat sminkelni, de van a homlokomon egy-két pattanás, illetve nem is pattanás, hanem piros foltok (remélem így érthető). Kevés alapozót szoktam felrakni, hogy ne látszódjanak. Viszont van egy fiú ismerősöm, aki minden egyes alkalommal beszól, hogy pl. nem most van a halloween vagy ilyesmi. Szerintem pedig nincs rajtam sok alapozó, és mások szerint sincs. De ezek szerint jobb lenne, ha nem is raknák egyáltalán, és látnák az egyenetlenségeket?2015. márc. 10. 21:29
1/4 anonim válasza:
Ha egyetlen ember is észreveszi akkor ott valami nem oké... az alapozó lényege hogy egységesítse a bőrszínt észrevétlenül. Pár pirosas foltra meg bőven elég korrektor is.
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy eltér az alapozó a bőrszìnedtől, vagy száraz a bőröd, és emiatt feltűnő. Vagy nem dolgozod el, és látszik a körvonala. Más okot nem tudok, ami miatt egy pasinak feltűnne, hogy alapozó van egy nőn.
3/4 anonim válasza:
lehet, hogy elüt a bőrszínedtől az alapozó árnyalata, nem? nézd meg napfényben, hogy mennyire feltűnő. de egy korrektor is megfelelő.
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg az árnyalatával van baj és a felvitellel, pl. hogy csak az arcodra viszed fel, és ahhoz passzintod az árnyalatot, a nyakad meg kimarad, és gyakorlatilag látszódik az alapozód vonala, és elüt a nyakadtól az árnyalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!