Az alapozót miért jobb sminkecsettel felvinni? Miben másabb mint mondjuk ha ujjammal vinném fel?
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 15:39
2/5 anonim válasza:
Ez szerintem személy függő,van olyan aki ecsetel van a ki szivaccsal, van aki a kezével szereti felvinni.Én pl jobban szeretem ecsettel mert nem lesz a kezem tiszta alapozó hanem csak az ecset lesz "piszkos". De ismerősöm az csakis a kezével. Egyébként semmi különbség nincs a végeredmény között. Mindegyikkel szépen el lehet dolgozni, de ugyanakkor lehet foltos , nem jól eldolgozott is.
3/5 anonim válasza:
Én ha kézzel viszem fel az alapozót, akkor szinte sosem egyenletes a végeredmény. Viszont ecsettel szép egyenletesen fel tudom vinni és a kezem sem lesz alapozós.
4/5 anonim válasza:
Ha sietek kézzel szoktam, de amúgy a folyékony alapozót lapos alapozóecsettel, a habállagút "stippling brush"-sal. Ecsettel egyenletesebben, szebben tudom felvinni, illetve ami a legnagyobb különbség nálam, hogy ecsettel felvíve sokkal jobb fedést lehet elérni. Én még a stiftes korrektorhoz is ecsetet használok, sokkal jobb.
5/5 anonim válasza:
En mindig ugy szoktam,hogy kezzel eldolgozom es a vegen rasegitek kicsit ecsettel..de ha valasztani kene ecset es kez kozott egyertelmuen a kez a nyero!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!