Festett hajon lehet világosítani egy árnyalatot szőkítés nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Eredetileg világosbarna a hajam. Jelenleg sötét szőkére van festve, de szeretném kipróbálni az egy árnyalattal világosabb karamell szőkét. A dobozra az van írva, amennyiben nem természetes hajszínt világosítok, elsőnek szőkítsek. Ez feltétlenül szükséges?2010. febr. 15. 13:06
1/5 anonim válasza:
igen, sajnos mindenképp szőkítened kell.
3/5 A kérdező kommentje:
És, ha egészen világosabb szőkét festenék rá,mint az elérni kívánt szin, akkor valamivel világosítana a jelenlegi színen. Nagyon nem szeretném leszivatni..
2010. febr. 26. 15:04
4/5 anonim válasza:
Szerintem szőkítés nélkül is kivilágosítja, próbáld ki, legfeljebb visszafested, sok vesztenivalód nincs.
Anyukámnak sötétszőke haja van és volt hogy egészen tejfelszőkére festette, szép egyenletes lett a szín, pedig nem szivatta le.
Nekem is sötétszőke hajam van és nekem akkor mondták, hogy le kell szivatni, amikor narancssárgára akartam festeni, de csak simán befestettem és sikerült, szép élénk lett...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. febr. 28. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!