Száraz-pattanásos bőrre mit ajánlotok?
Az a bajom, hogy eléggé pattanásos a bőröm. Vagyis nem is tudom minek nevezzem...nem ilyen nagy kidudorodó pattanások, csak tele van az arcom piros-vörös foltokkal, meg pár apróbb fehér miteszerrel. Nagyon sokmindent kipróbáltam már rá, nem nagyon segít semmi, mert a pirosság egyszerűen nem akar elmúlni. Lehet, hogy ennyire érzékeny lenne a bőröm, vagy mitől múlhatna el a pirosság? Bőrgyógyász is írt már fel nekem krémeket, de egyik se segített, mert elég érzékeny a bőröm, és hamar kiszáradt a krémektől. Mit használjak száraz-pattanásos bőrre? Vagy mivel tudnám eltüntetni a pirosságot?
Pár hete voltam vérvételen, és azt mondták, hogy az ösztrogén szintem sokkal alacsonyabba normálisnál. Lehet, hogy emiatt is ilyen csúnya az arcom? Erre mi lehet a megoldás? A bőrgyógyászom ajánlott még egy antibiotikumot is, de aztmondta előbb a krémet próbáljam ki mert ha nem muszály nem tömne gyógyszerrel. De szerintem talán hatásosabb lenne, mert eddig egy krém se használt, és már nagyon elegem van azarcomból. Valaki használt már valami féle antibiotikumot az arcára? És használt?
hidratálod a bőrödet?
milyen krémet adott a bőrgyógyász?
tuti olyat, ami segíteni fog a problémán. még szép, hogy próbáld ki. nem feltétlenül kell gyógyszer, lehet, hogy simán megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!