Mik segíthetnek?
3 kerdesem lenne , ezekre lehetoleg ertelmes valaszokat kernek !
1. Toredezik a hajam! Tudtok-e olyan novenyeket vagy hazilag keszitett kremeket, barmit, amitol a hajam egeszsegesebb es gyorsabban tud noni?
2.zsiros a borom es sok a miteszerem ,borhibaim ,stb. Ezekre esetleg ami eltunteti oket? (Fogkremmel mar probaltam)
3.narancsbor ellen hazi praktika, krem vagy a sok edzes ?:)
Elore is koszonom:)
1. Töredezett hajon semmi nem segít. Olló.
Növény, házi pacsmag nem fog segíteni.
2. Nem fogod eltüntetni, folyamatosan ápolni kell. Ki kell kísérletezni, hogy mi a legjobb. Krémmánián nézz utána. A fogkrémet meg felejtsd el.
3. Bolti praktikát tudok, egy jó krémet, házit nem. De így sem ér sokat, mert a narancsbőrt a genetika határozza meg. Edz, igyál sokat, egyél zöldséget.
1. ami le van törve, azt vágasd le, és utána minden hajmosás után használj balzsamot, esetleg pakolást, hajápoló olajat, vagy szilikonos hajvégápolót.
2. zsíros mitesszeres bőrre én a paula's choice BHA savas hámlasztóit ajánlanám. nekem sokat segített az ugyanilyen bőrömön.
3. narancsbőr ellen krémekkel nem sokat érsz. : ( igyál sok vizet, sportolj rendszeresen, akkor elvileg szebb lesz. vagy ha sok pénzed van, menj el ilyen cellulitisz kezelésre is a sport mellé, szépségklinikákon meg szépségszalonokban vannak ilyen kezelések jó drágán. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!