Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok szerintetek az cink ha...

Mondmeg miaz kérdése:

Lányok szerintetek az cink ha egy fiú ennyire szőrös?

Figyelt kérdés
A hasamon kb 2,5 cm szőr van és mellkasomon a csíkban kb 1cm de sokkal halványabban mint a hasamon, a mellkasomon 3 cm szőr van és a mellbimbóm körül is van szőr ami szintén 3 cm körül van... Ja és még a hajam is nő 4-5 cm-et 1-2 hét alatt... Szerintetek ez cink? Vagy esetleg gáz? Borotválni nem akarom... Jobban a velem egy idős lányok válaszára várok 16/f. Ja és véleményeket is kérnék..

2015. márc. 6. 20:21
 1/8 anonim válasza:
Igen az,szerintem csinalj vele valamit...nem is az h cink,hanem gusztustalan,gondolj bele ha te lany lennel neked tetszene az a sok szor? Es lenne hozzad gusztusa a baratnodnek? Mert egy kis szor meg el megy,mert hat meg is csak ferfibol vagy,de 2,5cm az kicsit sok.A Hajadnak pedig ha jo a fazonja es apolt,jol all akkor nincs baj...ha hosszabb akkor sem,nehany lany szereti ha picit hosszabb egy sracnak a haja,csak ne annyira h coffba lehessen kotni. Remelem segitettem.
2015. márc. 6. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:

A kérdés az, hogy mennyire sűrű, nem az, hogy milyen hosszú.

[link]

Ehhez képest???

2015. márc. 6. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem C-vitamin
2015. márc. 6. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez genetika. Nem vagyok lány és meleg sem, de sokkal jobb érzés egy szőrtelen/kissé szőrős férfira ránézni, mint arra, aki mindenhol eléggé szőrös. Sokkal többen vannak azok, akik férfiként kevésbé szőrösek. Egy átlagos férfi hátán, mellkasán és hasán szinte semmi szőr nincs. Az átlagos férfiak lába egy kicsit szőrös, de teljesen elfogadható. Ezzel szemben nekem vastag fekete és göndör szőr nő a hasamon, a mellkasomon, a hátamon, a karomon, a lábamon és mindenhol. Nem hiszem, hogy sok lány kedvelné a fentebb linkelt képen látottakat. Én is undorodom magamtól. A mellkasom felső részét időnként borotválom, hogy ne follyon ki a szőr a pólómból, amikor megunom a rengeteg szőrt, akkor rövidre vágom géppel vagy leborotválom, de borzalmasan néz ki mindenféle módon. Gyantázni nincs pénzem és nem hiszem, hogy el tudnék viselni ilyen fájdalmakat, tudva, hogy a férfiak nagy részének semmi problémája nincs a szőrrel ezen a tájon, mert egyszerűne nincs, vagy szőke és vékony szálú. A lábamon rövidre vágom géppel a szőrt, máshogy nem tudnék létezni. A szőr miatt nem jártam kamaszkoromtól kezdve strandon, amúgy is rosszul nézek ki, hozzá még ez a rengeteg szőr... Sosem lehetek olyan mint egy átlagos férfi, mint írtam, genetika és ez ellen nem lehet maradéktalanul tenni. Barátnőm véleményét meg nem tudom megkérdezni ezekről, mert nincs barátnőm és sosem lesz. Nem csak a külsőségekben térek el egy átlagos férfitól. Más lányok véleménye meg nem érdekel, mindegy mit gondolnak és mennyire tetszik vagy nem tetszik nekik a szőr, én akkor is undorodom magamtól. F
2015. márc. 7. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves négyes!

Te simán csak belesüllyedtél az önsajnálatba, nem kell mást is magaddal rántani.

RENGETEG pasinak szőrös a válla, háta is, hát még a mellkasa. És mégis van önbizalmuk, sőt barátnőjük is.

Kedves kérdező!

Tegyél fel képet a mellkasodról (ha mersz), úgy könnyebb véleményt mondani.

Nem a gyantázott mellkasú modelleket kéne alapul venni...

2015. márc. 7. 00:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben, majd feltöltök egyet, de nagyon nem olyan mint a képen amit linkelt valaki. Igazából nem is sűrű meg nem is erős csak nagy.. szóval értitek :D
2015. márc. 7. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem én értem milyen

jobban szeretem a nem szőröset, de adott esetben nem zavarna

2015. márc. 7. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Jól nézhet ki ;) így viszont nem tudom 16L
2015. máj. 23. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!