Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Undoritoan nezek ki gyanta...

Undoritoan nezek ki gyanta utan. Mit tegyek? (keppel)

Figyelt kérdés

Csinaltam borradirozast gyantazas elott, gyantazas utan meg hintoporral jo vastagon beszortam az erintett felulelet. es folyamatosan ilyen kiuteses vagyok, nagyon erzekeny a borom, aloe veras patronos gyantat hasznalok, a borotva meg rosszabb kinezetet eredmenyez.

Nem kerek abbol h ferfi vagyok, ne szortelenitsek, mert utalom ha szoros a felsotestem, de ettol a kicsattogott latvanytol is rosszul vagyok :(

21F

[link]

2015. márc. 6. 11:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nagyon csúnya. És tényleg inkább a szőr!!!

Van aki nem bírja a gyantázást, ezt el kell fogadni.

Egyébként én gyantázás előtt pont nem ajánlanám a bőrradírozást, az már egyszer irritálja a bőrödet, még érzékenyebb lesz, ha még rámész a gyantával is.

Talán kipróbálhatnád, hogy elmész kozmetikushoz, hátha ő kíméletesebb.

Esetleg bőrgyógyász. De ha ilyen típus vagy, akkor ő sem tud mit tenni.

2015. márc. 6. 11:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Te gyantáztad le magad, vagy kozmetikus?

Ha kozmetikus,akkor keress új kozmetikust,aki ért a dolgához!

Aloe vera-val kenném be a helyedben, illetve hintőpor, kék tégelyes nivea krém

2015. márc. 6. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Ja bocsi,látom te csináltad!

Szóval menj el kozmetikushoz inkább...

2015. márc. 6. 12:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia!Kozmetikus vagyok!Gyanta elott kozvetlen nem borradirozunk esetleg elozo nap.Gyanta utan minek hintopor,semmi szukseg ra.Amit javasolnek!Gyanta elott fertotlenito hatasu tonikkal vagy direkt fertotlenito oldattal attorolni,majd mikor megszaradt johet a gyanta vegul lemosoolaj sima olivaolaj is jo vegul bornyugtato krem pl neogranormon vagy koromvirag krem!
2015. márc. 6. 12:14
 5/10 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

#4-es megfogadom a tanacsodat :)

2015. márc. 6. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Ránézésre a fő probléma, hogy nem értesz hozzá. Inkább ne spórolj rajta és pár hetente szánd rá néhány sör árát a kozmetikusra, lehet a cukorgyanta jobb lenne, kíméletesebb a bőrhöz. Az sem mindegy, hogy húzod le, te magadnak esetleg hozzá se férsz úgy vagy csak nem tudod a megfelelő technikát.

De az is lehet, hogy egyszerűen nem bírja a bőröd, végülis elég érzékeny felületről van szó.

Vannak speciális szőrtelenítés utánra való nyugtató krémek, vagy gondolom van borotválkozás utánra való balzsamod, használd. Esetleg körömvirág-krém, de mellkason nem biztos, hogy annyira jó. De ha ez nem friss gyantázás utáni kép, akkor lehet elfertőződött és valami erősebb szerre is szükség van, ebben az esetben bőrgyógyász.

2015. márc. 6. 15:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Érzékeny bőrre csak cukorpaszta a jó... kozmetikust keress fel.
2015. márc. 6. 19:51
 8/10 A kérdező kommentje:

#5. szerinted eleg szakszeruen csinalom, honapok ota gyantazok, figyelem a szornovekedes iranyat, a kulcscsontom alatt pl teljesen mas a noves iranya mint a mellkasom kozepen.

Kozmetimussal az a gond h egy lepusztult videken lakom, 60 km-t kene utazgatnom, ami azert nem mindig jonne ossze.

A kep egy nappal a gyantazast kovetoen keszult, de akar 2 het mulva is igy nez ki. igazabol mire elmulna mar megint nagy a szor es megint nekiesek a gyantaval, szoval sosem tud teljesen elmulni az irritacio.

#7. abbol a cukorpasztabol vajon lehet kapni patronos kiszerelesben is? :)

egyebkent erzekeny a borom nagyon :(

2015. márc. 6. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is fiúként gyantázom magam tetőtől talpig, és voltak hasonló pöttyeim. Nekem a Neogranormon vált be ilyen durva pöttyökre. Amikor meg alig pöttyös, akkor pedig gyantázás utáni nyugtató balzsamot használok.

[link]

2015. márc. 6. 22:59
 10/10 A kérdező kommentje:
#9. te miota gyantazod magad? :) hulyeseg azt gondolni h majd megszokja a borom a strapat? :D neogranormont mindenkepp szerzek majd.
2015. márc. 6. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!