Undoritoan nezek ki gyanta utan. Mit tegyek? (keppel)
Csinaltam borradirozast gyantazas elott, gyantazas utan meg hintoporral jo vastagon beszortam az erintett felulelet. es folyamatosan ilyen kiuteses vagyok, nagyon erzekeny a borom, aloe veras patronos gyantat hasznalok, a borotva meg rosszabb kinezetet eredmenyez.
Nem kerek abbol h ferfi vagyok, ne szortelenitsek, mert utalom ha szoros a felsotestem, de ettol a kicsattogott latvanytol is rosszul vagyok :(
21F
Ez tényleg nagyon csúnya. És tényleg inkább a szőr!!!
Van aki nem bírja a gyantázást, ezt el kell fogadni.
Egyébként én gyantázás előtt pont nem ajánlanám a bőrradírozást, az már egyszer irritálja a bőrödet, még érzékenyebb lesz, ha még rámész a gyantával is.
Talán kipróbálhatnád, hogy elmész kozmetikushoz, hátha ő kíméletesebb.
Esetleg bőrgyógyász. De ha ilyen típus vagy, akkor ő sem tud mit tenni.
Te gyantáztad le magad, vagy kozmetikus?
Ha kozmetikus,akkor keress új kozmetikust,aki ért a dolgához!
Aloe vera-val kenném be a helyedben, illetve hintőpor, kék tégelyes nivea krém
Ja bocsi,látom te csináltad!
Szóval menj el kozmetikushoz inkább...
Koszi a valaszokat!
#4-es megfogadom a tanacsodat :)
Ránézésre a fő probléma, hogy nem értesz hozzá. Inkább ne spórolj rajta és pár hetente szánd rá néhány sör árát a kozmetikusra, lehet a cukorgyanta jobb lenne, kíméletesebb a bőrhöz. Az sem mindegy, hogy húzod le, te magadnak esetleg hozzá se férsz úgy vagy csak nem tudod a megfelelő technikát.
De az is lehet, hogy egyszerűen nem bírja a bőröd, végülis elég érzékeny felületről van szó.
Vannak speciális szőrtelenítés utánra való nyugtató krémek, vagy gondolom van borotválkozás utánra való balzsamod, használd. Esetleg körömvirág-krém, de mellkason nem biztos, hogy annyira jó. De ha ez nem friss gyantázás utáni kép, akkor lehet elfertőződött és valami erősebb szerre is szükség van, ebben az esetben bőrgyógyász.
#5. szerinted eleg szakszeruen csinalom, honapok ota gyantazok, figyelem a szornovekedes iranyat, a kulcscsontom alatt pl teljesen mas a noves iranya mint a mellkasom kozepen.
Kozmetimussal az a gond h egy lepusztult videken lakom, 60 km-t kene utazgatnom, ami azert nem mindig jonne ossze.
A kep egy nappal a gyantazast kovetoen keszult, de akar 2 het mulva is igy nez ki. igazabol mire elmulna mar megint nagy a szor es megint nekiesek a gyantaval, szoval sosem tud teljesen elmulni az irritacio.
#7. abbol a cukorpasztabol vajon lehet kapni patronos kiszerelesben is? :)
egyebkent erzekeny a borom nagyon :(
Én is fiúként gyantázom magam tetőtől talpig, és voltak hasonló pöttyeim. Nekem a Neogranormon vált be ilyen durva pöttyökre. Amikor meg alig pöttyös, akkor pedig gyantázás utáni nyugtató balzsamot használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!