Hogyan szabadultál meg a mitesszereidtől, ha egyáltalán sikerült?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 16:51
2/5 anonim válasza:
Mióta fogamzásgátlót szedek azóta nincsenek. Persze nem a mitesszerek miatt kezdtem szedni, de azért ez jó kis mellékhatás :)
3/5 anonim válasza:
Ha a fogamzásgátlótól nem lennének, a lányok java nem szenvedne tőle!!!
Én rendszeresen járok egy nagyon jó kozmetikába, próbáld ki: www.napraforgoszalon.hu
Nagyon ügyesek, segítőkészek,nagyon kedvesek és nagyon jó a humoruk,azota imádok nyomkodásra járni mióta hozzájuk járok! de csakis oda!!!
néhány kozm.tanulójuk is hihetetlen csajsz (jóértelemben!) Próbáld ki őket, be fog válni, és nem is fdrágák!!!
Remélem segítettem,pusza!!!!!
5/5 anonim válasza:
kozmetikus. - ha az nem, akkor kitisztítód szépen bőrradírral, aztán kamillás teával gőzölj az felpuhitja és simán ki tudod masszírozni. a végén meg összehúzó tonik vagy citromlé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!