Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
November 29-én extra hamvas festékkel leégettem a hajam és ki is hullott a fele. Vettem hajpakolást és gliss kur-t használok. Viszont javulást még nem tapasztaltam és 5cm letört már a végéből. Mit javasoltok, mit tegyek, hogy újra hosszú és nagyjából dús legyen?2015. márc. 4. 21:30
2/9 anonim válasza:
Olló. Ami haj tönkrement, azt semmi nem fogja helyrehozni, hiába kenegeted Gliss Kurral, azt le kell vágatni. Addig törni is fog, amíg teljesen le nem nő az elégetett rész.
3/9 anonim válasza:
Használj ricinus olajat :) nagyon ragad de a legjobb hajnoveszto . Patikában vehetsz
4/9 anonim válasza:
A ricinustól csak a többi haja is ki fog hullani...
5/9 anonim válasza:
És miért ? Nekem nőtt vagy 10 centit tőle . Ha felhígítja nem lesz semmi baja hanem segít .
6/9 anonim válasza:
Hacsak nem érzékeny rá, mert akkor csúnyán ráfázik... Akár higítja, akár nem.
7/9 A kérdező kommentje:
javasolták nekem a dm-ben kapható hajerősítő tablettát.
A ciciig érö hajam kulcscsontig ér már :cc
2015. márc. 4. 23:22
8/9 anonim válasza:
ami tönkrement, azon a kapszula sem fog segíteni. minél hamarabb le kellene vágatnod, mert csak tovább fog törni és még több hajad megy szét. utána szedd a kapszulát, azt én is ajánlom, gyorsítja a hajnövekedést. sok sikert!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki segítségét :)
2015. márc. 5. 06:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!