Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
November 29-én extra hamvas festékkel leégettem a hajam és ki is hullott a fele. Vettem hajpakolást és gliss kur-t használok. Viszont javulást még nem tapasztaltam és 5cm letört már a végéből. Mit javasoltok, mit tegyek, hogy újra hosszú és nagyjából dús legyen?

2015. márc. 4. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
fodrász, sürgősen
2015. márc. 4. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Olló. Ami haj tönkrement, azt semmi nem fogja helyrehozni, hiába kenegeted Gliss Kurral, azt le kell vágatni. Addig törni is fog, amíg teljesen le nem nő az elégetett rész.
2015. márc. 4. 21:41
 3/9 anonim válasza:
Használj ricinus olajat :) nagyon ragad de a legjobb hajnoveszto . Patikában vehetsz
2015. márc. 4. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:
A ricinustól csak a többi haja is ki fog hullani...
2015. márc. 4. 21:42
 5/9 anonim válasza:
És miért ? Nekem nőtt vagy 10 centit tőle . Ha felhígítja nem lesz semmi baja hanem segít .
2015. márc. 4. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Hacsak nem érzékeny rá, mert akkor csúnyán ráfázik... Akár higítja, akár nem.
2015. márc. 4. 21:50
 7/9 A kérdező kommentje:

javasolták nekem a dm-ben kapható hajerősítő tablettát.

A ciciig érö hajam kulcscsontig ér már :cc

2015. márc. 4. 23:22
 8/9 anonim ***** válasza:
ami tönkrement, azon a kapszula sem fog segíteni. minél hamarabb le kellene vágatnod, mert csak tovább fog törni és még több hajad megy szét. utána szedd a kapszulát, azt én is ajánlom, gyorsítja a hajnövekedést. sok sikert!
2015. márc. 5. 00:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki segítségét :)
2015. márc. 5. 06:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!