Mi a véleményetek az argán olajról a hajjal kapcsolatosan?
Még csak néhányszor használtam, de valami csoda!
Kezdem azzal, hogy rettentő béna vagyok és elsőre hiába kentem a hajvégeimre 2-3 cseppet eloszlatva, összeállt a hajam tincskbe, mintha zsíros lenne. Valószínűleg azért, mert elég kevés hajam van és vékonyszálú is. Úgyhogy én úgy használom, hogy hajmosás napján, mosás előtt 2-3 órával fújok a kezembe 3 pösszt és ezt rákenem a hajamra, nem csak a végekre, hanem az egész hosszra (kihagyva a hajtőt, nehogy ettől is hullani kezdjen, mint annak idején a tetves ricinustól). Sokkal puhább és csillogóbb a hajam már most, néhány használat után. Töredezéssel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert levágtam a törött részeket és csak utána kezdtem el használni (2-3 hete).
Ezt használom:
Testre, arcra és szemkörnyékre is kenem, a bőrömmel is csodát tesz, hihetetlen! Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire jó.
1: Nem csoda ha attól összeállt a hajad, mivel az nem argán, csak tartalmaz argán olajat és testápoló... nem ugyanaz.
Hajra 100% argán olaj való, attól nem töredezik, szép lesz, táplálja a hajat és nem ragad. Nekem a szétszőkített hajamat ez hozta helyre, szóval nagyon jó. Mesterfodrászok is ezt használják rendszeresen száraz hajra.
Össz-vissz 3 összetevője van, tudom, hogy nem 100%-os argán, de nem is sima testápoló. Eleve víz nincs benne.
Argánolaj, makadámdió olaj és E vitamin van benne, ennyiből áll. De nekem így is csodát tesz a hajammal, az meg hogy összeállítom hajmosás előtt 2 órával, kibírom. :)
Nem ragad egyébként, semmi ragacsos érzés nincs, simán puha lesz a hajam, csak összeáll tincsekbe. Szóval csak a látványa nem túl jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!