Hajhosszabbítás kb 20cm mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Az esküvőm napjára szeretnék kicsit hosszabb hajat.
Nem tudom,hogy milyen technikák léteznek,van-e esetleg olyan ,hogy erre az egy napra teszik fel?Bocs ha bután hangzik a kérdésem de,soha nem voltam hajhosszabításon:)
2015. márc. 4. 15:10
1/5 anonim válasza:
Lehet csatosat betenni, de mivel a hajat a hajtőhöz varrják (vagy csatolják) nem a hajad végéhez, ezért nem mindegy mekkora most a hajad, mert ahhoz kell hozzáadni a 20 centit, és ugye minél hosszabb annál drágább. És nem minden frizura oldható meg pórhajjal.
2/5 anonim válasza:
csatos nem ér semmit, mert 5 perc múlva csatolhatod vissza mert gyenge lesz és ha valaki hozzáér vagy beleakad kiszakad az egész és az már gáz... szerintem varratasd fel, a varratás kb 5000ft
3/5 anonim válasza:
Maga a póthaj viszont több tízezer is lehet.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 4. 21:06
5/5 anonim válasza:
Viszont ha csak egy napra kell, elég műhaj. De hosszútávra ne vegyél műhajat, mert nem tesz jót a hajadnak, és utánna viszketsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!