Szerintetek? Sarga hajra ezust hajfestek?
Figyelt kérdés
Befestettem a hajam tovet syoss ultra lightenerrel 13-massal de sargaslett :( vettem palette ezust szoket C9-et . Hamvas szoke lesz az eredmeny? Egyaltalan lesivja a sargat?2015. márc. 3. 18:29
1/4 anonim válasza:
Az a Syoss csak egy rosszfajta szőkítő, az után mindenképp festeni kell a hajat... De ahhoz a Palette-hez szerintem 9-es oxi van, ami a szőkített hajra túl erős, akár le is törhet tőle az egész. SZóval használj gyengébbet.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen sajnos sajat boromom tanulta meg :s szep csbe fejem lett :) es ha varok a festessel 1-2 hetet s keves ideig hagyom rajta akkor is ?
2015. márc. 3. 19:43
3/4 anonim válasza:
hamvasító folyadék sztem jobb megoldás, kallosnál vehetsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Vettem mar de csak a feher melirok lesznek kekek :(
2015. márc. 4. 05:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!