Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Világos sárga hajra hamvasító?

Világos sárga hajra hamvasító?

Figyelt kérdés
sziasztok ma festettem be syoss 13-0 festékkel a hajam. eredetileg sötétszőke vagyok, most nagyon világos lett, de sárgább, mint kéne, természetellenes is. nem először van már szőke hajam, több éve is, de mindig sárgás volt, de ennyire még sosem volt világos. vegyek rá valamilyen festéket holnap? mondjuk A10 vagy valami ehhez hasonlót?

2014. okt. 28. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Festékkel ne fesd, már épp elég káros lehetett az a Syoss is a hajadnak. Hamvas festéket kellett volna venni, de mostmár inkább csak hamvasító folyadékot vegyél rá, Kallos Florillum nagyon jó a célra. Vagy ha úgy egyszerűbb akkor Venita 10-es színező sampon is megfelelő.
2014. okt. 28. 22:22
 2/6 A kérdező kommentje:
vettem de nem adtak hozzá utasítást egy ilyen kicsike tubusban van 9 oxis mennyit kell szerinted belőle használni?
2014. okt. 29. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz világosabb hajat, tiszta felesleges 9-es oxit használni, ráadásul tönkre is teheted a hajad. 3-assal bőven elég lesz.
2014. okt. 29. 14:25
 4/6 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm ^^
2014. okt. 29. 16:42
 5/6 A kérdező kommentje:
még egy kérdés nekem valaki írta, hogy sokat mosta, naponta kétszer pár napig és halványult meg szebb lett ez lehetséges?
2014. okt. 29. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
A sárgaság biztos nem. Olyan előfordul, hogy túl szürkés lesz, és az halványul.
2014. okt. 30. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!