Sárga lett a hajam a szőkítés után. Mikorra múlik el a sárgaság hamvasító sampon használata mellett?
Palette UIL hajfestékkel lett befestve a hajam. Sajnos a hajam felső része sárga lett, az alja viszont szép szőke. Kb. napi hány mosás után fakul ki a sárgaság és lesz normális szőke színe? Hány alkalommal kell megmosnom? És mennyi ideig hagyjam rajta? Olvastam itt egy ún. hamvasító folyadékról is. Esetleg az jobban leszívná a sárgaságot? Ha igen, igen, akkor hol lehet olyat kapni? Gyors segítségre lenne szükségem!:(
Előre is köszönöm!
először is; NE HASZNÁLJATOK HAMVASÍTÓ SCHAUMÁT! fodrászkellékesem mondta, hogy amellett, hogy semmit sem ér, még roncsolja is a hajat, szóval kukába a Schaumával. helyette a DM-ben 800 ft-ért lehet venni Swiss-O-Par Silver sampont, na az már sokkal jobb, mint a Schauma. én feketéből szőkítettem ki a hajamat itthon egyedül, és így 2 hónap után sem vagyok még vele megelégedve, pedig nekem már szinte az egész hajam ezüst, de még helyenként sajnos látszik az a pici sárga tónus, amitől meg tudok őrülni, szóval én az Alfaparf lilás platinaszőke festékével festem, plusz a Swiss-O-Parrel mosom.
egyébként ha szőkítetted, akkor nem árt neki egy kis olaj sem, meg pakolás jó bőven (ajánlatos azt is beszerezni egy fodrászkellékesnél). de ha bemész egy ilyen kellékeshez és megkérdezed az ilyen termékekről, még biztosan több tucat jó hamvasító sampont fog tudni mutatni, valamint tudsz venni külön hamvasítót is, csak azzal vigyázz, mert elég könnyen lila lesz tőle az egész hajad, ha csak úgy instant használod és nem öblögetve, felhigítva (saját tapasztalat; amikor már elegem volt a sárgából, mérgemben hajmosás közben a fejemre borítottam a hamvasítót, és igaz, hogy elég szépen leszedte a sárgát, de a hajam inkább lilás tónusú lett, szóval az már a ló másik oldala).
további sok szerencsét ; )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!