Gesztenyebarna hajhoz milyen színű melírozás illik?
Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 19:11
2/9 A kérdező kommentje:
......
:D
2008. aug. 24. 19:45
3/9 anonim válasza:
Szerintem is bármilyen. Bár platinaszőkét nem rakatnák bele. A fekete meg túl sötét lenne meg még a padlizsán színek is. Én vagy valamilyen szőkésbarnát, világosbarnát vagy vöröset tetetnék bele.
4/9 anonim válasza:
pirosvörös. de komolyan. bár bőröd színét is kell nézni. azt is h általában milyen színű és stílusú ruhákat hordasz.
5/9 anonim válasza:
Szerintam a szőke:) az angyon csini és iagaz volt valamelyik válaszolónak nagyon világos szökét ne !:)
6/9 anonim válasza:
*Bocs
(nagyon csini és igaza volt ....)
7/9 anonim válasza:
nekem is gesztenyebarna hajam van.és énis melíroztatni szeretném.kösz h megkérdezted.am én világosbarnát szeretnék.
8/9 anonim válasza:
szintén így vagyok én is, és én is valami szőkés-barnásat szeretnék.=)
9/9 anonim válasza:
szerintem szőke illik hozzá, de valóban nem a túúl világos. S világosbarnának olyan hatása van szerintem mintha a szőke melír nem lenne teljesen kiszívva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!