Kinek mi vált be a serdülőkori pattanások ellen?
Figyelt kérdés
Házi és természetes arcpakolás, bőrradírok, étrendváltoztatás, sok víz, gyógyteák, stb... Kezdenek egyre jobban idegesíteni a pattanások az arcomon, nektek mi vált be igazán?
15/L
2015. febr. 28. 20:25
1/2 anonim válasza:
Napi 2x alapos arctisztítás. Mikor elkezdtem sminkelni és minden nap nekiálltam rendesen lemosni a sminket minden este, és reggel, hogy ne legyen fényes egész nap az arcom lényeges javulás volt látható. Persze pattanásos bőrre megfelelő kozmetikumokat használj, de ez hihetetlen sokat használt.
2/2 anonim válasza:
szepsegreceptek.hu-n a tartalomjegyzékben találsz jó tippeket. nekem ez vált be:
tisztítás napi 2x + hidratáló + akneroxid krém + nappalra fényvédő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!