Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy szüntethetném meg ezt?...

Hogy szüntethetném meg ezt? (olyan kellemetlen)

Figyelt kérdés

Régen kb. 2 éve kezdett az arcom helyre rázódni a pattanásos korszakom után.Persze most is előjön egy kettő... De akkor tényleg nagyon csúnya volt az arcom,a bőrgyógyász már Sotret féléket javasolta. Nah mindegy az a lényeg,hogy most már elég jól elhalványultak a hegek,inkább piros rózsaszín foltok,de ha van egy-két új pattanásom utánuk is marad piros folt sajnos. És amikor fázom ezek átlilulnak és nagyon csúnya. Szóval arra lennék kíváncsi ezeket a piros maradványokat mivel tudnám eltüntetni.

Az Arcomat sudocremmel és skinorennel kenem mást nem használok. A bőröm kicsit száraz és hiába szebb az arcom még nem az az igazi sima "baba" arc.

Olyan rossz mert a korombeli 18 éves lányoknak sima a bőrök nekem meg ilyen foltos....

Mit javasolnátok,tapasztalatok?:)

Előre is nagyon köszönöm.

18/L

2015. febr. 27. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Alapozó nem fedi el rendesen esetleg?
2015. febr. 27. 16:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Végleges megoldást szeretnék.Persze használok néha de attól még ott vannak.
2015. febr. 27. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

*inhalálozás

*arctonik

2015. febr. 27. 17:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Olyan típusú az arcbőröd, hogy soha nem lesz babaarcod. Radírozd heti egyszer, most meg mindennap kétszer, utána tonizálj, hidratálj, sminket minél hamarabb mosd le.
2015. febr. 27. 18:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

na én tudok neked segíteni! én is tele voltam pattanás utáni piros foltokkal, meg ha kijön új patti, akkor is marad folt.

erre nagyon jó az AHA savas hámlasztás. én a paula's choice hámlasztóját, a 8%-osat használom, heti 2-szer. nagyon szépen halványítja a foltokat, rendszeresen használva el is tűnnek a foltok. keress rá a weoldalára, olvass róla, és próbáld ki. : ) 30 ml 3000 ft.

van nagyobb százalékos is, az anaconda gyártja, neten és fodrászkellékesben lehet kapni.

jó még a c vitaminos szérum is, én jelenleg az ost 20 szérumot használom, ez is nagyon jó, de váltani fogok az újabb, 21.5-ös verzióra, mert az alkoholmentes.

ami még fontos szabály, hogy fényvédőt kell ezek mellé használni. ez abban is segít, hogy hamarabb eltűnjenek a foltok, mert az uv sugárzás is barnítja, pigmentálja a foltokat.

ha ezeket használod, tuti, hogy eltűnnek a foltjaid. : )

2015. márc. 10. 14:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Az utolsónak igaza van, AHA hámlasztás kell neked, a legjobb a Paula's Choice.

Illetve a retinolt is ajánlják kimondottan ilyen bőrre.

2015. márc. 10. 16:10
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Felesleges hetente többször hámlasztani és nem is tesz jót. A sejtek 25-28 nap alatt újulnak meg, ami azt jelenti, hogy ha hetente csinálod bőven elég, de ez szertől függő, van amelyiknél csak 2-3 hetente szabad. Aszkorbinsavval a kolléganőm tönkretette a bőrét, most próbálja a bőrgyógyász helyrehozni.
2015. márc. 10. 17:02
 8/12 anonim ***** válasza:
simán lehet heti kétszer hámlasztani a megfelelő cuccal. pont azért jók, mert gyorsabban újul meg a bőr, ezért múlnak hamarabb a hegek. aszkorbinsavas hámlasztásról még nem hallottam. egy normális otthoni hámlasztóval teljesen biztonságosan lehet csinálni, én egy éve használok aha és bha savat, és soha semmi problémát nem tapasztaltam, de persze betartottam a szabályokat.
2015. márc. 10. 17:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Pontosan akkor milyen terméket vegyek és hogy használjam? Ezektől nagyon hámlik a bőr??
2015. márc. 10. 19:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

dehogy, semmi nem látszik, csak hogy szebb. : ) nem úgy hámlaszt, hogy láthatóan lehámlik a bőröd. itt egy jó kis összefoglaló, hogy is megy ez:

[link]

és ezt használom:

[link]

ez 8%-os, heti kb. 2-szer használom, nekem így vált be. próbáld ki, bejön-e, de ha nagyon mélyek a foltok, lehet, hogy ennél nagyobb %-osra lesz szükséged. de már a 8%-osnak is látszania kell, hogy hat.

és vegyél valami fényvédő krémet, és kend fel nappalra, smink alá. gyógyszertárban kapható, bioderma, vichy, avéne gyárt ilyeneket. kérj olyat, amelyik a te bőrtípusodra való, de alkoholmentes.

sok sikert. : )

2015. márc. 10. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!