17 eves lanyok vagy szorosebb fajta. Nem olyan durvan mint egy fiu de azert latszik mert nem szoke. nagyon rosszul erzem magam emiatt. Iszonyat kellemetlen mar sirtam is miatta. A hatamat hogyan erem el legkonnyeben? Hogyan tudnam legyantazni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 00:36
1/7 anonim válasza:
egy kozmetikus vagy anyukád/tesód tud segíteni, ha esetleg le akarod gyantázni
2/7 anonim válasza:
Tartós szőrtelenítésre nem gondoltál? Persze a gyantázás olcsóbb.
3/7 anonim válasza:
a gyantázás nem olcsóbb hosszútávon.Amennyi év alatt kiadod az x,y összeget érte,pár év alatt összejön a lézer/elektrolizis ára ,a különbség csak az h az ahány év után a gyanta utan még mindig van szőröd és ugyannyi pénzt levasaltál a lézernél meg nincs tartósan.Nem értem az embereket,hogy nem érik ezt fel ésszel.Fáj,brutális,megalázó,nem tartós és a végén drágább mint a lézer.
5/7 anonim válasza:
Nem olcsóbb? A gyanta kb 300 ft egy alkalomra ha otthon csinálja az ember. Mikor jön ebből össze egy lézeres? Ami szintén nem végleges, szóval számomra biztosan nem éri meg.
Én is nagyon szőrös vagyok, borotválkozok minden nap és kész. Pár perc az egész.
Ha pedig lány létedre durván láthatóan szőrös a hátad, hasad azzal menj orvoshoz mert lehet hogy gyógyszerekkel is lehet segíteni rajta.
6/7 A kérdező kommentje:
A gyabtazastol nem fog erosodni ugyr? Es nemlesz kevesebb szorom ha elmulik a tinikor? Ha rendesen kifejzodokeg stb
2015. febr. 20. 14:44
7/7 anonim válasza:
Általánosságban a borotválástól erősödik, a gyantázástól gyengül a szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!