Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyorsabban törik a hajam,...

Gyorsabban törik a hajam, mint nő! Mit tegyek? (részlet lent)

Figyelt kérdés

Félhosszú, vékonyszálú, szabálytalanul hullámosodó ill. göndörödő, átlagos sűrűségű(dússágú), gyorsan zsírosodó hajam van.

A hajam 2 naponta mosom. Sampon+balzsam, majd megszárítom, fújok rá hővédő spray-t, és kivasalom.

Havonta járok fodrászhoz, ami a pénztárcámat is megviseli.. de muszáj, mert nagyon törik, a vége a hajamnak el van vékonyodva, csúnya, és nem tudom kivasalni sem normálisan. 3éve próbálom megnöveszteni, de így reménytelen.

Már mindenféle sampont kipróbáltam, most épp az elseve citrus sampont használok, elseve töredezés elleni hajbalzsammal. Hajvédő spray.ből is sok fajta volt már, jelenleg Subrina-t használok. A hajvasalóm remington.

Belsőleg pedig Revalid-dal próbáltam a hajam erősteni.

3-4hónapos kúra után szinte semmi változás enm volt, a hajam nem hullott annyira, de mióta nem szedem, azóta megint egy csomó hajszálam kihullik hajmosásnál.

ajajjj..mit lehet tenni?

2010. febr. 13. 13:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
eláll a fülem!:D
2010. febr. 13. 15:42
 12/18 anonim ***** válasza:
14:57-es vagyok. sztem is jó ötlet a copf:D és ha eláll a füled akkor csináld úgy h kihagysz pár rövidebb tincset elől (ha fokozatosra van vágva a hajad) és az úgy tök jól néz ki :D
2010. febr. 13. 16:36
 13/18 A kérdező kommentje:
hát nemtudom..nem vmi bejövős úgy..:D
2010. febr. 13. 16:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Kb. hasonló a hajam, plusz lapos hátul a fejem, és magas a homlokom :D Nekem is muszáj 2 naponta megmosnom, de egy jó 1,5 éve még naponta mostam. Kínszenvedés volt mire átálltam. Jó lenne 3 naponta mosni, de én már ennek is örülök. Én úgy növesztettem a hajam, hogy mindig feltűztem hullámcsatokkal hátul. Teljesen akkor vasaltam ki, ha megmostam, egyébként pedig max. a frufrumat, de néha már azt sem. Nem mondom, hogy nem tört le a vége, de elég jól nőtt. Az első hajvasalóm valami vidal sasson volt, azzal nem volt baj, mert akkor kezdtem a vasalást, szóval nem látszott még mennyire töri. Aztán lett egy 210 fokra felfűthető remingtonom, persze én 210 fokon is vasaltam :D ahogy ez lenni szokott. Aztán leálltam. Levágattam elég drasztikusan, és azóta jobban vigyázok rá. Most sem tökéletes, de hát ez van.

Az ilyen kenceficék nekem sem nagyon használtak, pedig aztán kipróbáltam én a Schaumát, Dovet, Gliss Kurt, Fructist, Elsevet... Az ilyen hővédő sprayk sem használtak. Egyszer egy loreal szalonban ajánlottak egy hővédő sprayt, 5000 ft körül volt (drágább mint amennyiért a hajamat vágták), de nem vettem meg. Nem hiszem, hogy az használt volna. Egy dolog van, ami bevált nekem. A Gliss Kurnak a világos rózsaszín dobozos pakolása (hair like silk). Sokáig kell rajta hagyni, és elég sokat javít a hajon (persze csak addig amíg újra meg nem mosod). De ha mentem valami buliba, vagy valahova, ezzel javítottam a megjelenésén.

Sajnos az a baj, hogy hiába azt mondja mindenki, hogy ne vasald, van olyan amikor egyszerűen nem lehet mást tenni. Nekem szabályosan komplexusaim voltak míg nem jöttek be ezek a hajvasalók, és ilyen középen elválasztott hajam volt, meg ugye a 20 cm-es homlokom. Volt egy srác aki tetszett a katasztrófa hajas időszakban, és érdekes módon akkor figyelt fel igazán rám, amikor az első hajvasalómmal valami normálisabb fejet alkottam :D

2010. febr. 13. 17:04
 15/18 A kérdező kommentje:
Nekem oldalválasztékom van, nekem is lapos a hajam. Mindig lehajtom a fejem, és úgy szárítom, majd a már épphogy vizes hajam körkefével próbálom kihúzni göndörből hullámosra, h már könnyebb legyen vasalni:D 170 fokon szoktam am, max 180 fok. A Gliss Kur nekem annyira nem jött be, mert elvékonyodott tőle a hajam, és zsíros hatása volt.
2010. febr. 13. 17:16
 16/18 A kérdező kommentje:
ha összefogom a hajam, csak felhívom a figyelmet a fejformámra, az oldalprofilomra és a fülemre, nagyon komplexusos lány vagyok:D
2010. febr. 13. 17:18
 17/18 anonim ***** válasza:

jahj édes istenkémm:):) elolvastam az összes választ és a kérdésedet is, és teljesen ugyan ez a problémám mint neked!!! ugy h nyugodj meg nem vagy egyedül már vagyunk 2en:D az a baj h nálam a hajvaSalás már szinte szenvedélybetegség ..és nélküle ugy nézek ki mint egy ****. hiába tudom h nemszabadna mindennap vasalni és stb de egyszerűen nem bírok leszokni .. nemtudom milenne a megoldás a problémánkra:( és énis szseretném h megnőljön:( ááá :(

15/L

2010. febr. 13. 18:54
 18/18 A kérdező kommentje:
akkor ha kapsz vmi jó tanácsot, h mit kezdj a hajadddal, akk feltétlenül szólj:D:D
2010. febr. 14. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!