Gyorsabban törik a hajam, mint nő! Mit tegyek? (részlet lent)
Félhosszú, vékonyszálú, szabálytalanul hullámosodó ill. göndörödő, átlagos sűrűségű(dússágú), gyorsan zsírosodó hajam van.
A hajam 2 naponta mosom. Sampon+balzsam, majd megszárítom, fújok rá hővédő spray-t, és kivasalom.
Havonta járok fodrászhoz, ami a pénztárcámat is megviseli.. de muszáj, mert nagyon törik, a vége a hajamnak el van vékonyodva, csúnya, és nem tudom kivasalni sem normálisan. 3éve próbálom megnöveszteni, de így reménytelen.
Már mindenféle sampont kipróbáltam, most épp az elseve citrus sampont használok, elseve töredezés elleni hajbalzsammal. Hajvédő spray.ből is sok fajta volt már, jelenleg Subrina-t használok. A hajvasalóm remington.
Belsőleg pedig Revalid-dal próbáltam a hajam erősteni.
3-4hónapos kúra után szinte semmi változás enm volt, a hajam nem hullott annyira, de mióta nem szedem, azóta megint egy csomó hajszálam kihullik hajmosásnál.
ajajjj..mit lehet tenni?
Vitamin az oké, de a hajvasalást nem mellőzhetem, mert mivel rövid is a hajam, mert gyakran kell vágatni, és lassan nő, az én szabálytalanul göndörödő hajam nagyon felugrik, és nem illik a szögletes arcomhoz. komolyan! a fodrász azt mondta h csak gyorsan vasaljam ki, ne szögegyenesre, mert úgysem lesz az teljesen...
:S
gondolkoztam póthaj felvarráson is, de arra nekem nincsen pénzem. :S
17L
ha nem használok balzsamot, szöszös a hajam, jah kihagytam h használok waxot is (nivea gyöngyfény...) minden hajvasalás után, mert csak akkor marad úgy viszonylag normálisan.
az tud bosszantani, mikor bulizni megyünk a csajokkal, és mondják h "estére vasald ki a hajad" :O háát, mi lenne ha nem is vasalnám?!:S:D
múltkor mondtam a fodrászomnak, h csak egy picit vágjon belőle. de azt mondta h muszáj többet vágnia,mert akkor csak tovább törik.
ez az ügy nagyon kilátástalan:s
És mi lenne ha copfba fognád? Úgy nem olyan zavaró a hullámossága. Nekem is az a problémám, hogy rühellem a hajam kunkorodását, de már vasalni sem szeretném olyan gyakran, mert tényleg mindenféle rémtörténeteket hallani a vasalás káros hatásairól -ami valószínűleg igaz is, épp ezért már csak heti 1-szer vasalom (heti 2-szer mosok hajat). Az én hajamat is cask nagyon kevés fodrász tudta sima szárítással kiegyenesíteni (a mostani fodrászom is rávasal egy keveset), de a fodrász után viszont kb. 3-4 napig egyenes marad a hajam. Én egy ideje áttértem a copfra, hogy ne kelljen annyit vasalnom. Vettem franciacsatokat mindenféle színekbe (az öltözékemhez kombinálom) és hozzá illő fülbevalókat is. Tényleg mutatós, nőies! Viszont a stílostok azt ajánják, hogy hátrafogott haj esetében egy picit erősebben sminkeljünk, így ha copfba megyek el, akkor legalább még a sminkem is rendben van.
Az jó ötlet, hogy 1 évig ne vágass a fodrásszal a hajadból (max te otthon magadnak 1 cm-t), barátnőm is így csinálta miután egyszer nagyon le lett vágva a haja, és így tökre jól megnőtt, aztán amikor legközelebb ment, akkor neki is levágtak kb. 10 cm-t, de azóta nagyon szép a haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!