Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki próbálta hajnövesztésre...

Aki próbálta hajnövesztésre és hajdúsításra a ricinus olajat annak bevált?

Figyelt kérdés

Ha igen, el tudjátok mondani, hogyan készítettétek el a hajpakolást?

Köszönöm :)

2015. febr. 25. 15:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

[link]

argánolaj is nagyon jó rá a ricinuson kívül

2015. febr. 26. 23:44
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Az én hajam magától is nagyon puha és selymes, de sajnos nagyon vékony szálú és ritkás is. Nekem tényleg a hajdúsításra, növesztésre lenne fontos.

2015. febr. 27. 15:09
 13/19 anonim válasza:
49%
Van akinek tokeletesen bevallt van akinek nem...neked nem lehet igy elore tudni h melyik lesz.
2015. febr. 28. 11:05
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
probald ki mert igy nem fogod megtudni, csak elotte melegitsd fel mikroba mert nagyon suru, nekem nott tole :)
2015. febr. 28. 14:35
 15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok segítséget
2015. márc. 1. 17:52
 16/19 Heni9988 válasza:
49%

Nekem is használ,nem hullik a hajam :)

Én mindig keverem valamivel ezek közül: Kókusz és jojobaolaj,sheavaj.1-1 evőkanállal teszek bele,ezt csak a hajtőre kenem,a hosszra ez a 3+argánolaj,mikor melyik,de mindig csak eggyett kenek a hosszra :)))))

2015. márc. 4. 21:07
 17/19 Dávid válasza:

Barátnőm használta, neki kis babahajak jelentek meg.

Ha valakinek allergiás reakciót okozott attól szerintem nem kell félni.

Én pl egy bögre tejtől kikészülök és wc téma van, de ettől még nem a tejjel van a gond:)

2015. ápr. 15. 09:58
 18/19 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre, hogy mióta használom megnőttek a babahajaim. A hajamat most vágattam le, úgyhogy azon még nem látok változást, de remélem most majd megindul.
2015. ápr. 16. 20:44
 19/19 anonim válasza:
nekem is bevált a ricinusolaj, de én nem melegítettem és nem is kevertem semmivel. hetente 1-2 alkalommal használtam, és egy hónap múlva már látványos volt az eredmény.
2015. jún. 15. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!