Lányok! Nektek bevált a ricinus olaj a hajatokra?
Aki használt ilyet, attól kérdezném, hogy hatásos volt?
Mennyit használtatok belőle egy alkalomra? Milyen időközönként? Kevertétek valamivel? Meddig volt rajta a hajatokon? Nem zsírosodott jobban tőle a haj? Fényesebb lett tőle a hajatok? Gyorsabban nőtt? Mennyi idő után látszott a változás?
Akinél nem használt, mennyi ideig próbálkozott vele?
Mindenre kiváncsi vagyok :))) Köszönöm!
Semmit nem ért, két hónapig próbálkoztam a hajamon és a szempillámon is.
A hajam zsíros lett tőle és csomókban hullott. Minden hajmosás után többszáz szál (a megszokott adagnak kb. az 5-szöröse) hullott ki. Zsíros volt tőle a hajam. Nem tudom, mennyit használtam egyszerre, olívaolajjal kevertem, hogy ne legyen olyan sűrű. 4-5 órákat volt a hajamon, hetente kétszer. NEM lett fényesebb a ahajam, NEM nőtt gyorsabban a hajam, csak annyit értem el vele, hogy a fele kihullott.
A szempillámra minden este felkentem, és vártam a hatást. A két hónap alatt csak azt értem el, hogy a szemem begyulladt tőle, plusz, amikor kicsit többet kentem a pilláimra és éjjel elmaszatolódott, lefolyva az orcámra, ott ragyás lettem.
Abbahagytam, kidobtam. Azóta persze tudom, hogy az egész kamu úgy ahogy van, mivel semmi nincs benne, ami befolyásolná a szőr/hajnövekedést, de hát 17 évesen én is bekajáltam minden marhaságot.
100 emberből kb. 1-nél ér valamit, neki is csak azért, mert annyira bebeszélni magának, hogy hatni fog, hogy beindul a placebo-hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!