Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mire jó a ricinus olaj, és...

Mire jó a ricinus olaj, és bevált nektek?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen olvastam róla,és kiszeretném én is próbálni.. Hogyan kell használni,milyen időközönként és mire jó? Nagyon hálás lennék ha esetleg képet is mutatnátok a tapasztalatok mellé,hogy mégis tisztában legyek vele,hogy néz ki.. :)
2011. máj. 4. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Fosatószer. Bevált. :(

Kép nincs.:)) Szarul néz ki...

2011. máj. 4. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja egy jó erős hashajtó szer.
2011. máj. 4. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:

LOL ez tényleg tökjó h egy hashajtóról képet emg tapasztalatokat kérsz xD

amúgy gyorsabban nő tőle a haj, simán rákened becsavarod vmibe, reggel kimosod.. de keverhetsz bele pl tojássárgáját, de erre sok recept van csak írd be a keresőbe h ricinusolaj kihozza :D meg mondjuk a szempillád is kenheted vele v a szemöldököd stb

16L

2011. máj. 4. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Főleg hajnövesztés céljából használják, állítólag sikerrel.

Nekem erre nincs szükségem, mert alapból is gyorsan nő a hajam, viszont alapból gyorsan zsírosodik, fénytelen, fakó.

Kipróbáltam a ricinusolajos pakolást (2 tk ricinusolaj + 1 ek étolaj + 1 tojás sárgája), egész éjszakára fennhagytam, és már másnap reggel szebb volt tőle a hajam. Azóta puhább, fényesebb, erősebb. És a tojás sárgájának köszönhetően a hajam nem zsírosodik. Eddig 2-3 naponta mosnom kellett, most pedig 1 hétig is kibírja.

2011. máj. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!