Melyik casting creme gloss árnyalatot válasszam, ha világosbarna színt szeretnék elérni a sötétbarna hajamon?
Figyelt kérdés
Van-e olyan árnyalat, ami világosítaná annyira a hajamat? A vörös egész jól meglátszik benne, világosabb is lett tőle, de összességében még mindig sötétebb, mint szeretném. Melyik árnyalatot próbáljam ki egy világosbarna, világos vöröses barna árnyalat eléréséhez?2015. febr. 24. 12:57
1/2 anonim válasza:
A fantázianevére nem emlékszem, de a szám a 600. Sötétszőkének hívják, de igazából az világosbarna.
2/2 anonim válasza:
Nekem a sötétbarnából még a világos szőke sem csinált világosbarnát, csak vöröses-rezes-foltosbarna lettem. Szóval ha festett hajat akarsz világosítani akkor inkább fodrászhoz menj. Szerintem. A foltos hajat helyrehozni nagyon sok idő. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!