S. O. S! Folyton hámló, pattanásos bőr, mindenki rémálma. Praktikák ellene?
Igen, én "szerencsésen" pont ebbe a csoportba tartozom. Az lenne a kérdésem,hogy mit tudnátok ajánlani pattanásos, mitesszeres bőrre(akár házi kenceficét is), ami nem szárítja a bőrt? Nagyon irritáló,hogy szinte hozzáérek az arcomhoz, és máris elkezd láthatóan lehámlani a bőröm. Valamint az is lenne a kérdésem, hogyha piros, "rücskös" a bőröm az arcom két alsó oldalán azzal mit tudnék tenni? (A közeljövőben meglátogatom a bőrgyógyászt,úgyhogy azt lécci ne írjátok) A válaszokat előre is köszönöm :)
14/L
nekem ugyanez volt, a kozmetikus rendbehozta. másfél havonta megyek. ő adott krémet is. mellette hetente leradírozom ilyen bőrradírral. sztem kozmetikushoz menj ne orvoshoz, az orvos csak gyógyszert ír fel rá ami ugye a szervezetre káros, csak még több bajod lesz tőle.
16/F
jojoba olaj, shea vaj? milyen krémeket használsz pontosan?
szívesen segítek. : )
a bőrgyógyász nem feltétlen ad gyógyszert, sokszor egy krém is segít. de ha gondolod, tudok ajánlani bp-i magán bőrgyógyászt, aki szerintem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!