Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » S. O. S! Folyton hámló,...

S. O. S! Folyton hámló, pattanásos bőr, mindenki rémálma. Praktikák ellene?

Figyelt kérdés

Igen, én "szerencsésen" pont ebbe a csoportba tartozom. Az lenne a kérdésem,hogy mit tudnátok ajánlani pattanásos, mitesszeres bőrre(akár házi kenceficét is), ami nem szárítja a bőrt? Nagyon irritáló,hogy szinte hozzáérek az arcomhoz, és máris elkezd láthatóan lehámlani a bőröm. Valamint az is lenne a kérdésem, hogyha piros, "rücskös" a bőröm az arcom két alsó oldalán azzal mit tudnék tenni? (A közeljövőben meglátogatom a bőrgyógyászt,úgyhogy azt lécci ne írjátok) A válaszokat előre is köszönöm :)

14/L

2015. febr. 23. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
hidratálni kell, akkor nem fog hámlani. a pattanásokra én most nem ajánlanék semmit, mert úgyis mész bőrgyógyászhoz.
2015. febr. 24. 06:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Jaj igen,azt elfelejtettem odaírni, hogy használok krémeket, olívaolajjal is próbáltam,de reggelre ugyanolyan száraz lett. :(
2015. febr. 24. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem ugyanez volt, a kozmetikus rendbehozta. másfél havonta megyek. ő adott krémet is. mellette hetente leradírozom ilyen bőrradírral. sztem kozmetikushoz menj ne orvoshoz, az orvos csak gyógyszert ír fel rá ami ugye a szervezetre káros, csak még több bajod lesz tőle.

16/F

2015. febr. 24. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:

jojoba olaj, shea vaj? milyen krémeket használsz pontosan?

szívesen segítek. : )

a bőrgyógyász nem feltétlen ad gyógyszert, sokszor egy krém is segít. de ha gondolod, tudok ajánlani bp-i magán bőrgyógyászt, aki szerintem jó.

2015. febr. 25. 00:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Lehet, hogy kipróbálom shea-vajjal, de előbb elmegyek orvoshoz, biztos, ami biztos.Én is voltam már kozmetikusnál, majd tavasszal megyek oda is, csak azt sem jó túlzásba vinni. Én most HeliaD arckrémet használok (nagyon száraz bőrre valót), de van amikor csak aloe vera krémet vagy testápolót kenek fel. Igazából az idegesít, hogy nem tudok a pattanásaimmal mit kezdeni, mert ugye ha kicsit zsírosabb a bőröm nem tudom lekezelni, mert egyből hámlani kezd az arcom. Leszoktam radírozni(hetente),de utána mintha mi sem történt volna ugyanúgy lejön. Remélem nyárra jobb lesz.
2015. febr. 25. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!