Jó házi praktikák, pakolások pattanásos és mitesszeres bőrre?
Egyáltalán nem vagyok az :O miért kérdezed??
Első válaszolónak köszönöm :D
Azért mert aki önbizalom hiányos, az az utcán is bizonyos mértékben elvárásokat tekint magának => azaz bizonyos mértékben idegeskedik, ami miatt sok ember pattanásos.
De ha te ilyen nyugodt és nyílt ember vagy az utcán, akkor a pattanások okai másban keresendők :)
utolsó elötti válaszoló szerintem egy embernek k*rvára nem azért jönnek ki a pattanásai mert önbizalom hiányos én se vagyok önbizalom hiányos de mégis van egy két pattanásom és remélem hogy segítettem megértetni hogy rohadtul nincs köze ennek az önbizalom hiányhoz
Amugy hogy a kérdésre is válaszoljak kevés tejet old fel kicsi élesztőbe reszelj bele egy kis uborkát kend fel az arcodra hagyd rajta 10-15 percig és utána vagy tejjel vagy vízzel mosd le és utána alvás előtt az egész arcodra tegyél fel fogkrémet és reggel mikor felkelsz vizzel mosd le majd miután lemostad csavard ki egy fél citrom levét
és mosd át vele az arcod majd pár perc múlva mosd le kent valamilyen arckrémmel aztén majd ha beszívta a krémet a bőröd öblíts át vízzel szappan nélkül az arcod majd kend be arctonikkal ha ezt kb 2 hétig mindennap megcsinálom 1x akkor olyan szép lesz a bőröd remélem segítettem :D
van köze hozzá, mert egy önbizalomhiányos magába is fordulhat, ami következtében stresszelhet.
A stressz meg mint tudjuk pattanásokhoz vezet. De ez csak 1 ok a sok közül.
De a stressz lehet az egyik leggyakoribb, mert az hatással van az emésztésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!