Mitesszeres az arcom! Gyogyszertárban milyen készitményt lehet kapni ami jo rá? Vagy házi praktika?
Nem undorodna el, mert ez a szakmája, hidd el, látott már "cifrábbakat" is. Ha mégsem mész kozmetikushoz, mehetsz bőrgyógyászhoz, ő ír fel valamit.
Amit viszont én ajánlok: a Clean & Clear terméke, Daily Blackhead Cleaner Scrub nevet viseli. Már 1-2 nap után látható az eredménye, minden nap használható mitesszereltávolító bőrradír. Nekem bevált.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=miteszer
itt rengeteg ötlet és tanács van..
Egy kozmetikus nem undorodik ettől!
Bátran fordulj szakemberhez akár kozmetikus akár bőrgyógyász!!
Ajánlom az Ilcsi kozmetikákat. Nagyon hatásosak a zsíros pattanásos bőr kezelésében.
Gondolom fiatal vagy még...ez egy életkori sajátossága a bőrnek.
Nagyonsokat tehetsz Te is ellene pl: ne igyál szénsavas vagy alkoholos italokat. Kerüld a dohányfüstöt. A forró zsíros és fűszeres ételeket, és a koffeines italokat.
Legyél sokat szabad levegőn és rendszeresen tisztítsd le a bőröd.
Egy kozmetikus.
Ne félj a kozmetikustól. Vannak nagyon szélsőséges esetek is, úgyhogy egy kozmetikus nem szabad hogy undorodjon. (Én is láttam már sok érdekes esetet)Hidd el, nem fogod megbánni, nem mindenhol kerül 5000 Ft-ba a kezelés. A mitesszereket pedig csak így lehet eltüntetni, nem szabad hinni a reklámoknak mert gyakran többet ártanak mint használnak.
egy kozmetikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!