Ammónia nélküli festéktől hajhullás?
Figyelt kérdés
3 hete festettem be a hajam és mintha több jönne ki hajmosás közben. lehet a festék miatt? és ha igen mennyi ideig fog hullani vagy mit tehetek? nekem még soha nem hullott festéktől a hajam! azt hozzá tenném,hogy gyulladás miatt nagyon sokáig hullott a hajam de most a télen már nem.
köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 22. 19:42
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy azért mert közeledik a tavasz,nekem is rengetek kihullott a tavasz miatt.
De ha nem akkor lehet hogy valamilyen mértékben allergiás vagy a festékbe valamire. Fordulj a fodrászodhoz/orvosodhoz
2/3 anonim válasza:
Vaklószínűbb, hogy a gyulladás jött vissza. Ettől függetlenül bármi lehet, de nekem gyanús, hogy nem a festéktől van. Nekem mindenesetre sose hullott tőle, persze ettől még másokkal előfordulhat.
3/3 A kérdező kommentje:
a gyulladás a mandulám miatt volt amit kivettek az ősszel. magamnak festettem a hajam egyébként.
2015. febr. 22. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!