Biovanne segít a töredezett hajnak?
Figyelt kérdés
Nagyon töredezik a hajam és ezáltal nem nő. Erre a problémára jó a biovanne???2010. febr. 12. 18:32
1/3 anonim válasza:
Hajnövesztésra jó, de a töredezett részt le kell vágni, azt nem fogja összeragasztani.
2/3 anonim válasza:
Igen, egyetértek az előttem szólóval. Segít a hajnövekedésben, de a már meglévő hajad nem lesz tőle jobb, csak ami frissen fog nőni, mert a hajnak a hagymáján kívül nem él a többi része, nem tudja felvenni a vitaminokat és ásványi anyagokat.
A végeket pedig sajna vágni kell... Én is növesztem a hajam, de mindig vágom is a végét, ha kicsit elkezd töredezni. Nem kell sokat, ha 2 havonta 1 centit vágatsz, egy idő után az is látványos eredményhez vezet.
Én is így csinálom, és mégis megnőtt a hajam nagyon hosszúra, szóval hatásos.
Viszont ha vasalod vagy szőkíted a hajad, akkor a vitaminok sem fognak sokat segíteni, ugyanúgy törött lesz.
Használj olajpakolást a hajad végén hetente 1x, az is sokat segíthet.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen...gondoltam, h nem ragasztja össze!!!! És úgy értettem, hogy segít e, hogy ne legyen gyenge, töredezett a hajam.Egyébként köszi!! :)
2010. febr. 13. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!