Világos szőkével vagy barnával fessem a hajam?
Figyelt kérdés
Sikerült kiszednem a feketét, holnap lesz egy hete, hogy nem nyúltam hozzá. Azóta egy árnyalatot sötétedett de nem lett fekete hanem vöröses barna. Az elején rézrókavörös volt (a leszedés után) és 1 napja kicsit eltűnt a vöröses árnyalat és most barnább vagyok. Az a kérdésem, hogy ha ennyi idő alatt nem lett újra fekete, akkor már festhetem? És ha igen, akkor ha rámegyek világos szőkével ugye nem fog besötétedni, nem lesz fekete? Sötét barnát akarok. Illetve ha nem festem be, mert tetszik ahogy van, akkor ha legközelebb rámegyek világos barnával nem fog visszasötétedni, nem lesz fekete? Tehát mit csináljak? Most világos szőkével, vagy 1-2 hónap múlva már világos barnával? Az eredeti hajam világos barna, feketére volt festve és sötét barnát szeretnék. Köszönöm!2015. febr. 16. 12:53
1/3 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy otthon festve egy világos szőke befogja ezek után. Fodrász! Én is otthon festem a hajam, de egy elrontott festés után nem kéne tovább kísérletezni!
2/3 A kérdező kommentje:
Pedig mindenki azt írja tapasztalatból, h szőkével kell ha barnát akarok.
2015. febr. 16. 18:06
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, milyen festéket akarsz rákenni, de meg lehet nézni egy trükkel, hogy mennyire maradt még a hajban pigment: a hidrogén-peroxiddal be kell kenni egy tincset, és várni. Ha sötétedik, akkor még nem árt megismételni a színleszedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!