Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vöröset lehet szőkével világos...

Vöröset lehet szőkével világosítani?

Figyelt kérdés

Vettem vörös hajfestéket (intenzív vörös), de most, hogy jobban megnéztem elég sötétnek tűnik, van itthon szőke hajfestékem, arra gondoltam, hogy ha összekeverem a kettőt akkor talán világosabb lesz. Van ennek valami valóságalapja, vagy inkább ne próbálkozzak ezzel?

Egyébként a hajam színe barna, nem tudom ez fontos e ebben az esetben.

2014. júl. 3. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem így megy, vannak kivilágosító festékek fodrászkellékesben, amik pont erre valók, de ha szőkével kevered akkor valószínűleg a végeredmény fakó narancssárga vagy valami egyéb ronda nemkívánt szín lesz... attól függ hányas árnyalatokról van szó pontosan.
2014. júl. 3. 13:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :)
2014. júl. 3. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Otthon ne láss neki én egyszer próbáltam fodrász lett a vége és rövid haj.
2014. júl. 3. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Palette tűzvörös és Garnier aranyszőke = természetes hatású világos vörös. Az eredeti szín sötétbarna. Nekem bejött.
2014. júl. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!