A ricinus tényleg használ? (hajra)
Figyelt kérdés
Le kellett vágatni a hajam mert nagyon töredezett volt. Mint.mindig a fodrász 2cm helyett 7-9cm ert vágott. És sokat olvastam hogy nagyon jó és sokat nő tőle. Tapasztalatok/ vélemények2015. febr. 15. 22:21
1/4 anonim válasza:
Nekem semmivel sem nőtt tőle gyorsabban, pedig fél évig kitartóan kentem.
A haj növekedése a genetikán múlik, nem olajokon.
2/4 anonim válasza:
A hajnövekedést egyetlen kence vagy olaj sem gyorsítja. Az olajak hajvégek töredezése ellen valók, és ha nem törik a hajad hamarabb lesz hosszú. De argán és kókuszolaj is jobb a ricinusnál.
3/4 anonim válasza:
Én is bedőltem neki,hogy majd megnől tőle a hajam...gyorsan és szép hosszú lesz. Jó pár üvegggel megvettem ,de csak pihe puha lett tőle. Semmi extra.
4/4 Heni9988 válasza:
Nem rég kezdtem el használni,egyenlőre ne látok a hajamnál változást,ez 1-2hónap,hogy kiderüljön.
De viszont a pilláimat ma dicsérte meg Hugom,hogy olyan szép ívelt hosszúak és sötétek ^^
Szempilla spirállal is szebben tudom kifesteni,nem csomósodik össze,pedig ugyanazt a spirált használom :)
Ha szempillámra jó,akkor a hajamra is jó lesz.
Szerintem nem vesztesz vele semmit ha kipróbálod :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!