Milyen idő közönként lehet hajat festeni?
Figyelt kérdés
Pénteken leszivattam a sötét barna hajam nagyon sárgás lett festettem rá sarki ezüstszőke festéket de nem fogta be hamvasito nem használ,ha most befesteném sötétszőkével plusz raknék bele hamvasitot akkor befogná?2015. febr. 15. 14:45
1/3 anonim válasza:
Fodrászkellékesben kéne venned megfelelő árnyalatot, sárgás hajra olyat aminek a száma .2-re végződik. Drogériákban ilyen nem igazán szokott lenni, max hamvas, ami nem igazán ér sokat a nagyon sárgás hajon.
2/3 A kérdező kommentje:
és ha nyomnék a festékbe egy kis feketét?
2015. febr. 16. 06:31
3/3 anonim válasza:
Te ne kutyulj, mert könnyen visszasötétedhet a hajad! Nagyon könnyű a fekete festékkel így elrontani!
Ezek szerint nem világosodott fel kellőképpen a hajad a világosszőkéhez. Vagy még egyszer szőkíted, amíg jó alapot nem kapsz, vagy megelégszel a sötétebbel és olyat kensz a hajadra. (nem tudom, pontosan milyen színmélységre sikerült felvilágosítani a hajad, le elképzelhető, hogy 7-esnél világosabb szőkét nem fogsz tudni festeni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!