Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek végleges...

Mi a véleményetek végleges szőrtelenítésről? EGész lábamat szeretném. Esetleg valami jó hely, ahol elfogadható áron van?

Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerinted van ilyen ?
2015. febr. 14. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Baratnom szerint jo, viszont nagyon draga.

O csak bikinivonalat csinaltatott es az 60 ezer forint volt.

2015. febr. 14. 21:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, de néha szoktak lenni nagyon nagy leárazások, több, mint90%-osak, akkor szeretném majd
2015. febr. 14. 21:10
 4/7 anonim válasza:
Szerintem van ilyen es ez engem is erdekelne hiszen csak egyszer kell meg csinalni es utana nincs vele gond ;) :)
2015. febr. 14. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt brutál ára van, másrészt több alkalommal (asszem 5 vagy 6) vissza kell menni, mert a szőrszálak nem egy fázisban nőnek.

Csak azoknak használ, akiknek jó erős a szőrzetük és sötét színű. Valami pigmentes dologgal van ez összefüggésben.

És nem létezik olyan, hogy végleges, pár év múlva lehet újrakezdeni, mert megint kinő a szőr.

2015. febr. 14. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem jó erős, fekete szőröm van és 10 alkalom se használt semmit :)
2015. febr. 15. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:
6 alkalommal voltam. Tök ronda lett a bőröm tőle... igaz, a szőr 50 százalékát eltüntette. De a bőröm heges, pigmentfoltos tőle. Soha többé!
2020. júl. 30. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!