Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hízás csíkjaim vannak pedig...

Mrs bloom kérdése:

Hízás csíkjaim vannak pedig nem is vagyok kövér mit csináljak? (14/L) (lent)

Figyelt kérdés

Kb. nyár elején vagy közepén lettek a combomon hízás csíkok pedig egyáltalán nem vagyok kövér meg nem is voltam az soha.

Utána a melleimen is lett és egy ideig nem is lett már több ,de ma a köldökömnél lett 2 kis csík. Már utána néztem miért lehet és ,hogy mikor tűnik el. Elvileg soha ,de valami krém az halványítja. Olyan rossz,hogy nem tudok ellene mit tenni csak ülök és várok ,hogy mikor jelenik meg még több..

Ha valaki átélte ugyan ezt akkor az írjon tanácsot vagy tippet mit csináljak.Menjek gyerek orvoshoz vagy a gyógyszertárba és kérdezzem meg milyen krémet ajánl vagymi?:D Köszönöm a válaszokat előre is!:)

2015. febr. 10. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A gyors növekedéstől kinyúlik a bőr és szétszakad a kötőszövet. A már kialakult striákkal nem lehet mit kezdeni. Továbbiak kialakulását megelőzni lehet a bőr rugalmasságát fokozó készítményekkel. Próbálkozz a patikában, biztos van valami krém erre.
2015. febr. 10. 20:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Úgy bizony, a gyors növekedés velejárója.

De képesek annyira elhalványulni, hogy szinte nem is fognak látszani. :)

Nekem is volt, bár nekem a hízástól, de mindegyik nyomtalanul eltűnt.

F

2015. febr. 10. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!