Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A VITANOL C-T (jáj tudom...

A VITANOL C-T (jáj tudom utáljátok ezt a szót) lehet mindennap használni? Vagy egy héten 4szer 5ször? Vizes vagy száraz hajra kell felkenni?

Figyelt kérdés

Bocsi a kérdésért tudom agyatokra megy már !:)Ugye nem lesz semmi bajom vagy már az sok?? tudom zsírosítja de pont 3 napig nem kell suliba menni a héten így meg tudnám oldani.

Használnám vasárnap hajmosáskor most akkor vizesen vagy miután megszárítottam úgy kenjem fel?

Továbbá szerdán amikor szintén hajat mosok.

ÉS csütörtök péntek szombat este de akkor száraz hajra vinném fel.

Vagy teljesen mindegy? felesleges lenne ilyen sokszor pancsolni vele???

2010. febr. 10. 21:35
 1/6 A kérdező kommentje:
jaj még az jutott eszembe kérdésként hogy mivel nem kell kimosni ,nem lesz az egész fejem gyógynövény illatú ,mármint érződik ha társaságban vagyok? nem illan el az a szag?
2010. febr. 10. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Háát én minden nap szoktam:D szerintem ennyit megér a hosszú haj.. és mivel semmikedvem minden nap hajat mosni én szárazon szoktam.. bár azt irják vizeshajra kell de sztem meg mind1 :D
2010. febr. 10. 21:48
 3/6 A kérdező kommentje:

és vettél észre változást?

hu akkor nagyon hamar el fog fogyni az üvegcse .

Érzed magadon azt a szagot?

2010. febr. 10. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs az off-ért.De mire való a vitanol-c?

És hol lehet kapni?

2010. febr. 10. 21:53
 5/6 A kérdező kommentje:

vitanol c hajnövekedésserkentő szesz ,erősíti a hajat korpásodásra is jó

rossmannban vettem 499FT volt sárga üvegcsés

ha beírod itt a keresőbe rengeteg kérdést hoz ki ezzel kapcsolatosan

2010. febr. 10. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszi:)
2010. febr. 10. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!