Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Töredezett a hajvégem és nem...

Töredezett a hajvégem és nem szeretném levégni mivel szépem megnőtt. Mondanátok vlmi hatékony szert, balzsamot vagy bármit ami nektek bevállt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ami már "eltört" egyszer az nem fog ismét szép egészséges lenni!Szerintem ilyenkor már mindegy, hogy mit tesz rá az ember!Egyébként az én hajam vége is el van töredezve és én sem akarok elmenni fodrászhoz, pedig mind2-nek muszály lesz, ha nem akarjuk, hogy mégjobban eltöredezen!:DDD Ám én hajbalzsamot/Sunsilk(lila)/ szoktam a végére tenni és így nem lesz, olyan száraz töredezettnek látszó!

20L

2010. febr. 10. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hááát....ha nagyon töredezett, muszáj vágatni 1-2 centit. de próbáld meg a Gliss kur sampont és a hozzá tartozó balzsit, valamint a "fújókás" balzsiját. de csak azt vedd meg, aminek a címkéjén "19" van ráírva. nekem bevált.
2010. febr. 10. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos csak elkeseríteni tudlak. Nekem is töredezett volt a hajvégem, és sajnos csak az olló segített, pedig sok mindent kipróbáltam rá. Viszont a fodrász tényleg csak a végét vágta le, amennyit nagyon muszáj volt, úgyhogy nem lett sokkal rövidebb a hajam.
2010. febr. 10. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A töredezett hajvégeket semmivel nem lehet összeragasztani. Le kell vágatni, mert ez így hiába hosszú, igénytelen és ápolatlan. Vágás után vigyázz rá jobban, ne birizgáld/tekergesd, ne vasald, minél kevesebbet szárítsd. És használj pakolásokat. Ennyi a trükk.
2010. febr. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!