Ki tud egy jó fodrászt Budapesten?
Figyelt kérdés
Egy évben max kétszer vágatok hajat, eddig két fodrászom volt, és mindkettővel ugyanaz volt a probléma: tök mindegy, mit kértem, nem azt kaptam. Konkrétan teljesen mást. Olyan fodrászt keresek, aki max 5000-ig mos, vág, szárít (festetni nem festetek, a plusz extraként egy kis hullámot szoktam kérni), és olyan frizurát vágat, amilyet kérek.2015. febr. 9. 13:54
1/3 anonim válasza:
Ahová én járok (Újpesten), náluk (2 hölgy dolgozik a szalonban, mindkettejükhöz szoktam menni) hossz alapján van az árlista. Az én hajam középhosszú, ezt 4500ért szokták mosni, vágni, formázni/szárítani. Már 10 éve hozzájuk járok, elégedett vagyok a munkájukkal. Általában képeket mutatok arról, hogy mit szeretnék, és eddig mindig olyat is "kaptam". Ha érdekel, írj privátban, megadom az elérhetőségüket.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de azt hiszem, most egy jó ideig nem megyek fodrászhoz. Nagyon megritkította a hajam, hosszú, dús hajam volt, és csak egy kis formázást kértem. Utána kérdeztem, és többen mondták, hogy ilyenkor nem szabad menni, legalább egy fél évig. De amint kihevertem, felkeresem valamelyiket az ajánlások közül :)
2015. febr. 10. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!