Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Budapesten ismer valaki...

Budapesten ismer valaki tényleg nagyon jól hajat festő fodrászt?

Figyelt kérdés
Eddig egyet találtam, de sajna a havi 40ezer amibe kerülne, most nem megy. A többi mind elcseszte a hajam, az egyik elégedte, a másiknál vörös lett sötét szőke helyett.
2014. nov. 9. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Hirdeti magát az A - list salon Budán és Pesten is, de senkinek nem ajánlom! A szőkítésük a híres ápoló festékeikkel semmit nem ér, azóta sem jött rendbe a hajam! A szalontulaj, akiről azt hittem takarítónő Galgóczy Zsuzsánna asszony meg csak sajnálkozott, ennyit érnek. Jah és az árlistától is eltértek, 25 000 ft volt feltüntetve, erre ezek után volt pofájuk a vállig érő hajamra 45 000 mondani... aztán emlékeztettem az árlistára!
2016. máj. 11. 09:50
 2/2 Kaló Péter válasza:

Verát keresd az átrium szépségszalonban az Apály utcában a 13.kerületben. Loreállal is fest reális áron.

+36 30 686 91 03

2016. jún. 9. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!