Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Illóolajat lehet hajvégápolóké...

Illóolajat lehet hajvégápolóként használni?

Figyelt kérdés

2015. febr. 7. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Az illóolajat (a természetes kerülhet csak szóba, a szintetikusak nem!) nem szabad csak higítva használni, valamibe bele kell keverni. Miért akarsz ilyet a hajra kenni? Vannak nagyon jó hajvégápolók, amiket direkt úgy állítanak össze, hogy a legjobb legyen.
2015. febr. 8. 09:01
 2/7 A kérdező kommentje:
a hajvégápolók tele vannak szolikonnal mipeg mindenféle sodiumos, szulfátos méreganyaggal. azért szeretném az illóolajat, mert annak jó az illata is. persze van nekem is hajvegápolóm, ami atgánosnak lett véve, de az összetevők listáján az argán előtt szerepel a szilikon :-(
2015. febr. 8. 12:36
 3/7 A kérdező kommentje:

*meg

*argános

2015. febr. 8. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Most már kezdem érteni. Mondjuk ha veszel tiszta argán olajat vagy kókuszolajat, és abba keversz vmi illóolajat, akkor jó. De magában az illóolaj nem segít a töredezett hajvégeken.
2015. febr. 8. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Hajvégápolónak jók önmagukban azok a hidegen sajtolt (!) olajok (pl. argán), amiket ajánlani szoktak, nem szükséges azokba illóolajat tenni.

Az illóolaj önmagában nagyon tömény.

2015. febr. 12. 11:11
 6/7 A kérdező kommentje:
a hidegen sajtolt szójaolaj jó lehet?
2015. febr. 12. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Főként az argán, lenmag, mandula, brokkoli mag - ezekből készült olajokról hallottam, hogy hajvégre jók és a kókuszzsírról, shea vajról. Még ezek közül egyiket sem próbáltam, így sajnos személyes tapasztalattal nem tudok szolgálni.

Itt találtam egy használhatónak tűnő leírást:

[link]

Vagy itt kérdezd meg a gyártótól, szerintem biztosan segítenek:

[link]

2015. febr. 12. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!