Ciki lenne elmenni egy 15 éves fiúnak elmenni kozmetikushoz?
Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni kozmetikushoz kicsit a szemöldökömet rendbe szedni csak kicsit félek tőle, hogy kell ezt csinálni ? elmegyek és mondom mit kérek azt megcsinálják ?2015. febr. 7. 18:14
11/15 anonim válasza:
Rendesen fog visszanőni, csak mivel teljesen új szőrszálat kell termelnie a tüszőnek, először a gyenge, vékony vége fog kijönni, így elsőre úgy tűnhet, mintha gyengébb lenne, de ha hagyod, hogy megnőjön ugyanakkorára, mint most, akkor ugyanolyan erős lesz.
12/15 A kérdező kommentje:
Értem :) köszönöm szépen a válaszokat
2015. febr. 7. 19:30
13/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki.
Az a ciki ha nagy ívben szarik valaki az arcára
14/15 A kérdező kommentje:
Értem :) én most egy végleges kezelésen gondolkodok
2015. febr. 7. 20:07
15/15 anonim válasza:
szerintem 2 hetente kiszedni magadnak középen csipesszel nem nagy erőfeszítés, én inkább ezt választanám mint a méregdrága véglegest ami sajnos nem is végleges, mert félévente-évente meg kell ismételni a kezelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!