Hogyan mossam meg a hajam?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy ha csak egyszer kenek rá sampont és mosom meg alaposan és leöblítem,öblítéskor is érzem a hajszálaimon, hogy nem tiszta,benne van a zsíros/olajos érzés, ezért még 1x vagy 2x kell megmosnom és öblítenem egy alkalommal.
Hogyan mossam meg a hajam, hogy elég legyen egy mosás és öblítés és tisztaságérzetem legyen?
2015. febr. 7. 12:15
11/12 anonim válasza:
Ne moss minden nap hajat, mert a hajad ettől gyorsabban zsírosodik. Samponozd be kétszer, miközben a fejbőrödetbis masszírozhatod. A kettő között öblítsd ki. Ha akarsz balzsamot is tehetsz rá, de én csak a hajvégeimre szoktam. Nekem ez mindig beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!