Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan mossam meg a hajam?

Hogyan mossam meg a hajam?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy ha csak egyszer kenek rá sampont és mosom meg alaposan és leöblítem,öblítéskor is érzem a hajszálaimon, hogy nem tiszta,benne van a zsíros/olajos érzés, ezért még 1x vagy 2x kell megmosnom és öblítenem egy alkalommal.

Hogyan mossam meg a hajam, hogy elég legyen egy mosás és öblítés és tisztaságérzetem legyen?

2015. febr. 7. 12:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak tudnám, hogy mi a fenének akarod erőltetni az egyszeri samponozást, amikor teljesen normális, hogy többször kell?
2015. febr. 7. 12:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Azért,mert naponta mosom a hajam,és sajnos nagyon fogy így a sampon...
2015. febr. 7. 12:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, h egy nap alatt h lehet olyan zsíros h nem elég egyszeri samponozás..
2015. febr. 7. 12:30
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
azért ilyen zsíros a haja mert minden nap mossa, ügyes vagy hogy "rászoktattad" erre a hajad, mossad csak minden nap csak ne csodálkozz
2015. febr. 7. 12:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 2x samponozok mindig és jól felhabosítom vízzel, aztán jól megdörgölöm a fejem. Talán nem vagy elég alapos.

Ha 2x jó alaposan megmosod és jól kiöblíted, akkor talán elég lenne kétnaponta hajat mosni és nem kéne naponta.

Vagy nem jó sampont használsz. Vagy nem teszel eleget belőle. Vagy nem habosítod fel. Vagy nem mosod meg rendesen.

2015. febr. 7. 12:40
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
4: A napi mosástól nem lesz zsíros a haj. Ez egy régi beidegződés. Akkor szerinted minden egyes sportolónak zsíros haja van? :D
2015. febr. 7. 12:40
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Ne moss minden nap hajat, valóban hamarabb zsírosodik attól. Ráadásul az nem jó a fejbőrödnek. Inkább hetente 2x maximum 3x moss hajat! És akk 2x is használhatsz sampont, 2x is öblítheted.
2015. febr. 7. 13:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az egy alkalommal használt samponmennyiséget felezd el, és samponozz kétszer.

[link]

2015. febr. 7. 13:33
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
gondolhatod beidegződésnek de ez sok embernél így van
2015. febr. 7. 13:36
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Van, hogy több napig nem mosok hajat, de ritkán, mert tényleg semmi tartása nincs úgy a hajamnak. Olyan beidegződés ez, hogy ha érzem, hogy picit is "koszos" a hajam, akkor már rosszul érzem magam, egyszerűen érezni, hogy nem frissen mosott.Hétvégén többnyire nem mosom meg, illetve ha szabadság,vagy úgy jön ki egy-egy ünnep miatt.

Annyit észrevettem, ha nem itthon mosom meg a hajam, akkor 2 napig nem zsírosodik, talán a víz és a környezet minősége miatt.

Sajnos vasútállomás mellett lakom, sok a por is ...

2015. febr. 7. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!