Hogyan mossam meg a hajam?
A lényeg, hogy ha csak egyszer kenek rá sampont és mosom meg alaposan és leöblítem,öblítéskor is érzem a hajszálaimon, hogy nem tiszta,benne van a zsíros/olajos érzés, ezért még 1x vagy 2x kell megmosnom és öblítenem egy alkalommal.
Hogyan mossam meg a hajam, hogy elég legyen egy mosás és öblítés és tisztaságérzetem legyen?
Én 2x samponozok mindig és jól felhabosítom vízzel, aztán jól megdörgölöm a fejem. Talán nem vagy elég alapos.
Ha 2x jó alaposan megmosod és jól kiöblíted, akkor talán elég lenne kétnaponta hajat mosni és nem kéne naponta.
Vagy nem jó sampont használsz. Vagy nem teszel eleget belőle. Vagy nem habosítod fel. Vagy nem mosod meg rendesen.
Az egy alkalommal használt samponmennyiséget felezd el, és samponozz kétszer.
Köszi a válaszokat!
Van, hogy több napig nem mosok hajat, de ritkán, mert tényleg semmi tartása nincs úgy a hajamnak. Olyan beidegződés ez, hogy ha érzem, hogy picit is "koszos" a hajam, akkor már rosszul érzem magam, egyszerűen érezni, hogy nem frissen mosott.Hétvégén többnyire nem mosom meg, illetve ha szabadság,vagy úgy jön ki egy-egy ünnep miatt.
Annyit észrevettem, ha nem itthon mosom meg a hajam, akkor 2 napig nem zsírosodik, talán a víz és a környezet minősége miatt.
Sajnos vasútállomás mellett lakom, sok a por is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!