Hogyan lehet természetesen hajat nőveszteni? (Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Elkövettem életem egyik legnagyobb hibáhát: Levágattattam a hajam, ami hátközépig ért, most pedig válig.Igy már nem tetszik annyira, de anyu nem engedi az ilyen kaszulákat.Mivel lehetne ,,természetesen" meggyorsítani a hajnővekedést?
(L/13)
2010. febr. 10. 15:57
1/3 anonim válasza:
Semmivel..nő az magától...Csak arra kell figyelned,hogy ápold rendesen,ne törjön le a hajvége..
2/3 anonim válasza:
A fejbőr masszírozásával.
Vagy pl. van egy hajszesz: Vitanol C, keress rá itt, elég jó dolgokat írnak róla! :)
3/3 anonim válasza:
türeleeeeeeeeeem de nem tom hányszor irjam még le.levágattad bocs ez van máskor jobban meggondolod,nem köcsögségnek szánom.gyorsan elfog telni.ne szedj rá semmi hülyeséget mind szemfény vesztés.de a fejmasszázs az jó ötlet.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!