Hogyan lehet természetesen, , növeszteni, , a mellet? Valami praktika ami beválik?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 13:44
1/6 anonim válasza:
Sehogy. Ha erre lenne bevált módszer, amit olcsón, otthoni körülmények közt meg lehetne oldani úgy, hogy még csak nem is káros, akkor minden nő hatalmas mellekkel rohangálna az utcán. Ne legyél naív.
2/6 anonim válasza:
vegyél el pumpát vagy plasztikai orvosal csináltasd meg. Az otthoni modszere csak ilyen krémek vannak de azokat nem ajánlom.
3/6 anonim válasza:
megcsináltatni?:O:O:O rengeteg sok pénzért, és áhh...fujj..annyira látszik ha valakinek mű a melle...egészségtelen..amúgy első komi íróűnak igaza van, nincs rá otthoni, olcsó módszer.
4/6 anonim válasza:
VAN rá bevált módszer : bizonyos gyógynövények hatóanyaga mellnövekedést okoz!!!
Például a görögszénamag-tea évezredek óta ismert mellnövelőszer, már az ókori egyiptomiak is használták...
Kaphatóak mellnövelő tabletták, amelyek ilyen gyógynövények hatóanyagait tartalmazzák, abszolút semmi káros hatásuk nincs!!! :D
Sajnos, a legtöbb nagyon drága és elég sok hatástalan, de nekem például a Beauty Breast tabletta és krém nagyon bevált. 4-5 hónap után indult be a mellnövekedés nálam, és B-kosarasról D-kosaras lett a mellem a 6. havi kúrám után. (Ez már 2 éve történt, azóta sem változott a melleim mérete.)
Én itt vettem, itt jó leírás van róla :
(Előtte próbáltam az Erdicet, B2UP-ot, Breast Success-t, ezek semmit nem értek, viszont jó drágák!)
5/6 anonim válasza:
Én óvatos lennék a mellnövelő tablettákkal , mert sanszos , hogy valamilyen hormonszerű anyagot tartalmaznak az meg az emlőrák rizikót növelheti.
6/6 anonim válasza:
Ez olyasmi, mint az ész, kinek kevesebb, kinek több. Ez típus, fajtajelleg, adottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!