Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az a fiú fodrász aki sminkeli...

Az a fiú fodrász aki sminkeli magát, ettől még lehet normális?

Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 22:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze, nem tudom magad vagy dilemmába vagy mást kérdezel, de meg kellene érteni, hogy az emberek nem tárgyak, mint egy ruha vagy egy porszívó, hogy amilyennek látom olyan is. Vagy aki így méregeti az embereket, szerintem nagyon buta.
2015. febr. 6. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Mármint hogy normális? Hogy jó fodrász? Mert engem főleg az érdekelne, ha fodrászhoz megyek. Az meg szerintem nem attól függ, hogy sminkel-e vagy sem. A fiú fodrászok általában kicsit furák, különcök, de ez tök mindegy.
2015. febr. 6. 22:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne normális attól hogy sminkel? Sok pasit ismerek aki sminkel, köztük az exem is, és semmi gond velük.
2015. febr. 6. 22:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Persze. Mért ne lehetne normális?
2015. febr. 6. 23:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Én sem értem az összefüggést. Azért megyek fodrászhoz, hogy szépen levágja a hajam és nem érdekel, hogy milyen nemű az illető, illetve, hogy sminkel-e.
2015. febr. 6. 23:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja igen, arra gondoltam, hogy jó fodrász-e, :)
2015. febr. 7. 07:43
 7/11 anonim válasza:

Szerintem nem attól függ az, hogy valaki jó fodrász vagy nem, hogy van e rajta smink vagy nincs.

Egy mai férfi igenis adhat magára annyira, hogy sminkel.

Sok férfi fodrász meleg, ők lehet azért tűnnek 'furának', pedig szerintem ezzel semmi baj nincs. Attól még, hogy a legtöbb tulok hetero férfi igénytelen, nem azt jelenti, hogy mindenki olyan.

2015. febr. 7. 10:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Persze. Lehet jó fodrász.
2015. febr. 7. 13:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Volt már egy ilyesmi kérdés régebben.

A smink nem tesz senkit hülyévé, ügyetlenné, bunkóvá.

Ha normálisan viselkedik, ügyes, kedves, akkor kisminkelve is olyan.

(Persze ez fordítva is igaz, ha alapból kétbalkezes, akkor smink nélkül is az.)

2015. febr. 7. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Felőlem csíkosra is festheti magát, vagy vághatja a hajam kimonóban, esetleg nyuszifülekkel. Ha a végén a frizurám tökéletes, akkor remek.
2015. febr. 7. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!