Milyen samponok vannak amiktől gyorsabban nő a haj?
Figyelt kérdés
És ezek mennyivel gyorsítják fel a növekedést? Milyen gyakran kell használni, és károsítják e a fejbőrt? :)2015. febr. 6. 18:04
2/7 anonim válasza:
A hajnövekedés genetika, még mindig. Semmilyen szer nincs rá hatással.
3/7 anonim válasza:
Semmelyiktől nem nő gyorsabban, maximum a hajhullást fogják vissza egyes samponok.
A hajnövekedés üteme genetikán múlik, pont, mint a lányoknak a mellmérete vagy a fiúknak a péniszméret.
5/7 anonim válasza:
Semelyiktől nem fog gyorsabban nőni.
6/7 anonim válasza:
A hajad mindig ugyanolyan tempóban fog nőni, csak az a nem mindegy hogy a vége letörik e vagy nem. Fontos az ápolás, a sérült részektől való megszabadulás. Az egészséges haj látványosan nő, az igénybe vett haj ugyanúgy nő csak nem látványos mert a hajvégek letörnek, hullik a haj stb... Azt javaslom ápolgasd a hajad, ha szép hosszú hajat szeretnél ne sajnáld a pénzt egy minőségibb cuccra és várj türelemmel.
7/7 anonim válasza:
a koffeineseket hajnövesztőnek tartják. van alverdés (dm) meg van a schaumának is fito-koffeines. nem tudom, mennyire igaz, vagy mennyire nem, én is most kezdtem használni a schaumát. de szerintem hasznosabb lenne hűtött kávéval leönteni, belemasszírozni, majd kicsit rajtahagyni. erről a módszerről még nem találtam semmit, ez csak saját ötlet, de még nem próbáltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!