Mitől nő gyorsabban a haj? Vitaminok, samponok, pakolások
esetleg valami praktika? Kinek mi használt?
Nem hiszem el, hogy van aki még mindig képes ezt a kérdést kiírni -.-'' KERESŐ ---> több száz választ ad!
Jah a legszebb :D valaki írja már be a csodálatos ricinust is, mert az már tényleg a legalja lesz!
2010. nov. 12. 15:21
2010. nov. 12. 15:33
Ricinustól BIZTOSAN NEm, ez csak egy tévhit. Állítólag a sörélesztő és a kovaföld kapszulák hatásosak. DM-ben kaphatóak.
2010. nov. 12. 16:10
indokoljátok már meg légyszi mi a problémátok a ricinussal és, hogy milyen tapasztalatból mondjátok. Van e vele negatív vagy bármilyen élményetek?
2010. nov. 12. 16:25
Van. 1 évig csináltam, és semmit nemtett. Mellesleg nehéz volt lemosni, kétszer több sampon kellet, ami nem olcsó, belefolydogált a szemembe, 5 órán át azzal rohangáltam a fejemen, heti 2-szer, és mindez a nagy SEMMIÉRT, mert nem hatott!
2010. nov. 12. 16:28
"Van. 1 évig csináltam, és semmit nemtett. Mellesleg nehéz volt lemosni, kétszer több sampon kellet, ami nem olcsó, belefolydogált a szemembe, 5 órán át azzal rohangáltam a fejemen, heti 2-szer, és mindez a nagy SEMMIÉRT, mert nem hatott!"
Ez érdekes. Én is használom de nekem talán még kevesebb sampon is kell mint eddig. Hamarabb is habzik és mindent kiszed. Mi változott a hajad szerkezetében?
2010. nov. 12. 16:33
Tény, hogy sokkal több sampon kell a lemosásához, mint amit amúgy elhasználnál. Ráadásul bocs, de kinek van arra ideje, hogy heti 2-3 alkalommal órákon át zacskóval mászkáljon a fején?! Én ennél azért kissé aktívabb társasági életet élek. Éjszakára meg nem fogom bedunsztolni a hajam, mert se aludni nem tudok tőle, ráadásul a forgolódások miatt lecsúszik a zacsi a fejről és mehetek ágyneműt mosni. Így is 4-szer mosok egy héten, hát még ha beolajozom! A haj szerkezetén javít, ez tény. de ezt bármilyen olajos hajpakolás megteszi, mondjuk az Avon olívás hajpakolása.
2010. nov. 12. 20:18
8 hónapig csináltam. Heti 2x bedunsztolt fejjel 5 órát. Nekem sem ért SEMMIT azon kívül, hogy rengeteg sampon elfogyott. Jah és neked könnyen kijön a hajadból??? Ne haragudj, de ez több, mint vicc, elég gáz ilyet hazudni, amint ismernek sokan. Egy sz_r ragacsos zsíros olaj nem jön ki könnyen sehonann, nem még a hajból! Az már csak mellékes, hogy 1 év után kijött, hogy bezsírosodott a fejbőröm nagyon.
2010. nov. 12. 21:01
8 hónapig csináltam. Heti 2x bedunsztolt fejjel 5 órát. Nekem sem ért SEMMIT azon kívül, hogy rengeteg sampon elfogyott. Jah és neked könnyen kijön a hajadból??? Ne haragudj, de ez több, mint vicc, elég gáz ilyet hazudni, amint ismernek sokan. Egy sz_r ragacsos zsíros olaj nem jön ki könnyen sehonann, nem még a hajból! Az már csak mellékes, hogy 1 év után kijött, hogy bezsírosodott a fejbőröm nagyon.
Én vagyok az aki szerinted azt hazudta, hogy könnyen kijön a hajból. Nekem tényleg könnyen kijön a mai napig. Valószínűleg azért mert jól mosom. Ha hiszed ha nem. Azért mert neked nem használt és bénáztál vele nem kell a másikat azzal vádolni, hogy hazudik azért mert irigykedsz.
bocsi de te vagy nagyon gáz..
2010. nov. 13. 12:29
10/16 A kérdező kommentje:
Én is használom a ricinus olajat és nekem is könnyen kijön a hajamból!Én nagyon meleg vízzel mosok hajat és simán kijön,sampon sem kell több...Nem lehet hogy te langyos vízzel mostál hajat?Mert akkor lehet hogy az miatt nem jött ki könnyen!
Kapcsolódó kérdések: